3 semne zodiacale care au nevoie de libertate, mai mult decât de iubire, pe 9 aprilie 2022
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Sunt trei zodii care preferă mai mult libertatea, decât o relație de dragoste.

Ai renunța la libertatea ta pentru dragoste? Pentru că trei semne zodiacale din astrologie ar prefera libertatea, în locul unei relații sau al unui angajament în orice moment al săptămânii, mai ales atunci când Luna face sextilul cu Uranus, într-o zi ca 9 aprilie 2022.

Există două tipuri de oameni: cei care au nevoie disperată de o altă persoană în viața lor, pentru a se simți întregi și cei care au nevoie disperată de libertate, pentru a se simți autentic ei înșiși.

Luna în sextil cu Uranus acționează ca un agent de inspirație pentru cei care chiar nu vor să fie implicați în relații amoroase.

Care sunt cele trei semne zodiacale

1. Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Întotdeauna te-ai bucurat de libertate și, chiar dacă ai zburdat prin câteva relații solide, pe termen lung, preferi viața unui spirit liber. Ai auzit toate părerile și sfaturile despre cum ar trebui să fii cu adevărat cu cineva, iar acestea încep să devină plictisitoare pentru tine.

De ce nu-și pot vedea oamenii de treaba lor când vine vorba de ceea ce vrei TU?

Te vei bucura de rebeliunea liniștită a Lunii în sextil cu Uranus în această perioadă, deoarece te simți ca acasă în gândurile tale despre a fi și a rămâne liber. Îți place dragostea? Sigur că da.

Îți place romantismul și căldura de a fi alături de o altă ființă umană? Bineînțeles că da, dar dacă ai avea de ales, ți-ai păstra opțiunile deschise. Întotdeauna există o portiță de scăpare în ceea ce te privește, iar dacă se va ajunge în punctul în care va trebui să fugi, atunci exact asta vei face - și nu va trebui să dai explicații nimănui.

2. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ai luat în considerare de ceva vreme, dar nu ai avut niciodată curajul să te ții de cuvânt, să îți oferi libertate. Te-ai acomodat cu un stil de viață care chiar nu ți se potrivește și, chiar dacă la momentul respectiv erai de acord cu el, ceea ce ți-a adus este o relație care te face să te simți claustrofobic.


Ceea ce ți-a rămas acum este sentimentul de a fi prins în capcană și asta te sperie.

Luna în sextil cu Uranus exacerbează această teamă și te face să vrei să fugi. Sigur, este frumos să iubești pe cineva, dar este și mai frumos să fii pe cont propriu; dacă ai putea fi liber... atunci chiar ai trăi viața pe care ar trebui să o trăiești.

3. Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna în sextil cu Uranus scoate la iveală latura ta rebelă, ca și cum aceasta ar fi fost ascunsă vreodată. Ești excentric și, pentru a-ți menține nivelul ridicat de excentricitate, ai nevoie de libertate. Ai nevoie să trăiești o viață în care nimeni nu-ți critică căile și nici nu stă în calea progresului tău creativ.

Ești un artist, iar viața ta este creația ta.

Luna în sextil cu Uranus te pune în contact direct cu asta și îți dă puterea și convingerea de a continua să urmezi acest tip de stil de viață. S-ar putea să ai nevoie de iubire pentru a "unge mașina", dar libertatea este cea care te pune cu adevărat în mișcare. Iubirea îți provoacă durere; libertatea îți aduce eliberarea.

Articole similare

Top citite
Sursa: Simona Gherghe, Instagram

În spatele zâmbetului: Cum se simte Simona Gherghe departe de copiii săi

Sursa: Freepik

Ratonul dansator care face furori pe internet. Mișcări de superstar!

Sursa: captură Youtube Bloodstockfestivals

Piesa zilei: Devil don't cry (string quartet version) | KING 810

Sursa: Freepik

1 Mai în Capitală: Evenimente speciale și vreme perfectă pentru distracție. Idei de activități

Sursa: Freepik

Primăvara se colorează în ritmurile anilor '80 și '90: "Retro Nostalgia Music" îți aduce cea mai tare petrecere la Predeal

Sursa: Freepik

Schimbă mașina pe pantofii comozi! Calea Victoriei se transformă în zonă pietonală de Paște


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel