Actorul Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Actorul american Mike Heslin, cunoscut pentru rolul său din serialul ”Special Ops: Lioness”, a murit la vârsta de 30 de ani, potrivit unui anunț făcut pe Instagram de soțul său, Nicolas James Wilson. Informația a fost relatată și de AFP.

Nicolas James Wilson a dezvăluit că actorul a suferit un stop cardiac neașteptat, în timp ce era spitalizat de o săptămână. „Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicație cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, a scris el în postarea sa emoționantă.

Durerea pierderii este profund resimțită de soțul său, care a adăugat: „Când ți-am simțit ultima suflare, inima mea s-a spart în mii de bucăți. Dacă aș fi avut puterea să schimb locul cu tine, aș fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, și voi trăi fiecare zi în onoarea ta.”

Mike Heslin s-a făcut remarcat pe ecran prin interpretarea personajului Polo în serialul american ”Special Ops: Lioness”, unde a jucat alături de actrițe celebre precum Zoe Saldana și Nicole Kidman. Cariera sa include și apariții în alte seriale, precum „The Influencers”, „Younger” și „7 Deadly Sins”, iar recent a jucat în filmul „The Holiday Proposal Plan” din 2023.

Nicolas James Wilson a subliniat cât de special era Mike, descriindu-l ca fiind „strălucitor, altruist, talentat și un adevărat înger păzitor”. Cu durere în suflet, a menționat că sunt la doar trei săptămâni distanță de ziua de naștere a lui Mike și la patru luni de primul lor an de căsătorie. „Dar știu că tu ești într-un loc mai bun și că cerul a câștigat un nou înger”, a scris el pe Instagram.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel