Adus ca o piesă esențială la echipă, și-a rupt piciorul după doar două săptămâni. Vedeta a ajuns pe masa de operație și riscă să rateze Mondialele din Qatar
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Accidentul teribil ar putea să-i pericliteze locul în echipă, pentru Cupa Mondială 2022 din noiembrie.

Mijlocaşul olandez Georginio Wijnaldum, sosit în urmă cu două săptămâni la AS Roma sub forma unui împrumut de la Paris Saint-Germain, a fost victima unei "fracturi de tibie la piciorul drept" în cursul unui antrenament, a anunţat clubul italian de fotbal, citat de AFP.

„În urma unei accidentări suferite în timpul antrenamentului de duminică după-amiază, Georginio Wijnaldum a fost supus ulterior unor analize medicale care au confirmat că este vorba despre o fractură de tibia la piciorul drept”, a confirmat clubul într-un comunicat oficial.

După cum relatează Sky Sport Italia, incidentul nefericit s-a petrecut duminică la antrenament, înaintea meciului împotriva lui Cremonese de luni cu ocazia etapei a 2-a din Serie A.

Jucătorul a fost apoi transportat de urgență la spital, unde o radiografie a confirmat fractura. Din fericire, se pare că este o fractură relativ curată, așa că nu ar trebui să fie prea dificil de reparat prin intervenție chirurgicală. Știrile inițiale de la club au sugerat că, dacă Wijnaldum va intra sub cuțit, s-ar putea întoarce în trei luni, oferindu-i șanse mici de recuperare la timp pentru Cupa Mondială 2022 din noiembrie.

AS Roma nu a precizat durata necesară recuperării previzibile a internaţionalului olandez, accidentat cu doar trei luni înaintea loviturii de începere a Cupei Mondiale din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie).

"În urma unei lovituri primite la şedinţa de antrenament de astăzi, Wijnaldum a fost supus în cursul serii la examene clinice care au relevat o fractură de tibie la piciorul drept", a indicat clubul italian pe site-ul său.

"Jucătorul va fi supus unor noi controale în următoarele zile", a adăugat el.

Venit liber de contract la PSG de la Liverpool, după ce a semnat un contract valabil până în 2024, mijlocaşul de 31 de ani nu s-a impus la echipa pariziană, având doar un rol de rezervă.

Wijnaldum este la Roma împrumutat de la Paris Saint-Germain din această vară și a jucat doar 10 minute în primul lor meci al sezonului când a învins-o pe Salernitana (1:0) în prima etapă.

Fostul mijlocaș al lui Liverpool a fost încântat să-și repună cariera pe drumul cel bun după un sezon de uitat în capitala Franței, dar asta va trebui să mai aștepte puțin. Mourinho are la dispoziție pe postul său jucători precum Bryan Cristante și Lorenzo Pellegrini, mijlocași centrali, și rămâne de văzut dacă Roma se va întări în continuare după acest accident al olandezului.

Articole similare

Arsenal, lider provizoriu în Premier League

Arsenal Londra a urcat pe primul loc, pentru moment, în...

Conor McGregor își va face mult așteptata revenire în UFC

A fost stabilită o dată pentru mult-așteptata revenire...


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Captura Youtube

Preotul robot cu inteligență artificială „Părintele Justin” este excomunicat din biserică după doar o zi

Printul Harry

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Fotografie de la Upendra Karki/Pexels

Avertizare OMS: Risc global pentru gripa aviară H5N1


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Billie Eilish anunță turul HIT ME HARD AND SOFT

Billie Eilish a dezvăluit datele turneului său "HIT ME...

Rihanna se bucură de faptul că este o „mamă de băiat"

Rihanna a dezvăluit că îi place să fie o mamă a...

Avertizare OMS: Risc global pentru gripa aviară H5N1

Marţi, un reprezentant al Organizaţiei Mondiale a...

pixel