Alimentul la care nu ar putea renunța Saveta Bogdan: ”Îmi place mult. O mănânc drept garnitură”. Meniul artistei
Autor: Andreea Cercel
Data actualizării:
Data publicării:
Saveta Bogdan a dezvăluit cum arată meniul ei de mâncare preferat.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi din țară. Cântăreața își petrece, în continuare, foarte multe ore pe scenă, bucurându-se de aprecierea publicului larg. Ajunsă la vârsta de 76 de ani, aceasta nu uită totuși să-și facă timp și pentru ea și să aibă un stil de viață cât mai echilibrat. Așadar, Saveta Bogdan nu trece niciodată peste micul dejun, iar pentru restul meselor preferă să-și gătească întotdeauna și să nu consume mâncare gata preparată.

„Dimineața de obicei mănânc un ou fiert cu o felie de salam sau cașcaval și beau o cafea cu lapte. La prânz îmi place mult să mănânc ciorbă, dar dacă nu o am, atunci mănânc ce am la felul doi, tocăniță, vinete, cartof cu mărar, nu neapărat carne.

Alimentul la care eu nu aș renunța niciodată este varza. Îmi place mult, dulce, cu mărar, cu orice. Pun un pic de ulei, oțet și o mănânc drept garnitură, iar dacă nu am felul doi nimic, mănânc varză și mă satur.”, a declarat Saveta Bogdan în exclusivitate pentru Spectacola.

Care este cel mai mare defect al Savetei Bogdan

„Defectul meu este că sunt foarte corectă.  Nu-mi plac minciunile, să duc vorbele de colo, colo, eu știu că am dușmani foarte mulți, dar eu pe ei nu-i dușmănesc. Nu urăsc pe nimeni. Și în Bistrița Năsăud sunt foarte mulți cei care mă urăsc și sunt interpreți de frunte. Un alt defect este că dau bani la toți săracii, de unde am. Odată am dat atât de mulți bani că am rămas fără bani de pâine. Nu pot să văd oameni amărâți, eu să am și ei să nu aibă.”, a mai spus solista.

Frica cea mai mare a cântăreței

Când vine vorba despre cea mai mare frică, artista se gândește direct la momentul în care și-ar putea părăsi țara natală definitiv.

„Frica mea este că plec în America și fata nu mă mai lasă să mă întorc înapoi. Focul ei ăsta e, să stau acolo cu ea. Nu pot să stau acolo, i-am spus: ”Dacă-mi făceai un copil, stăteam”, dar nu stăteam de tot. Acolo n-am cu cine vorbi, engleza nu o știu, ei se duc la serviciu și tu rămâi singură în casă. Eu mă duc la ei vara și au o casă de vacanță cu curte, unde le pun roșii, castraveți, toate minunile. Îmi place că am treabă acolo.”, a mai dezvăluit aceasta.

„Regretul meu cel mai mare este că...”

Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, Saveta Bogdan trăiește însă cu un regret.

„Regretul meu cel mai mare este că n-am mai făcut încă un copil, să am doi sau chiar trei. Acum fata e în America și era unul și cu mine, în țară. Eu stăteam cu soacra, era mai comodă, mai doamnă, așa a fost să fie.”, a mai declarat interpreta de muzică populară. 

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European

Taylor Swift

Taylor Swift a lansat vineri un nou album, care ar putea stabili noi recorduri

Foto: Pixabay

Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă/Facebook

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

A murit Mandisa, câștigătoare a premiului Grammy

Cântăreața Mandisa, câștigătoare a premiului Grammy, a...

Fiul lui Cher depune contestație în bătălia pentru tutelă

Fiul lui Cher ripostează în bătălia cu mama sa pentru...

pixel