Anamaria Prodan s-a înscris într-un partid. Deja are rol de conducere
Autor: , Anca Murgoci | Dată: 17 oct 2022, 10:38
Anamaria Prodan s-a înscris într-un partid. Deja are rol de conducere.

Mai precis, în Alianța Pentru Patrie. Anamaria Prodan a ales APP și a declarat că va face istorie și în sfera politicului, așa cum a făcut și în fotbal. De ce a făcut acest pas?

În urma conflictului cu fostul soț din stradă, a ajuns la poliție și la spital, aducându-i acestuia mai multe acuzații. Din acel punct, Anamaria Prodan a decis sa lupte pentru drepturile femeilor și să pună limite în comportamentul bărbaților, așa că a acceptat sa facă parte din APP (Alianța Pentru Patrie).

„Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost cea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate.(...) L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate. Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine.”, a spus Anamaria Prodan.

VEZI ȘI: Vă vine să credeți că Mironov are 80 de ani?! Care este secretul longevității

Ce a transmis partidul:

„Anamaria Prodan a fost membră a Alianței Pentru Patrie încă de la începutul existenței partidului. Anamaria a trecut printr-o încercare grea în viața personală, după cum bine știți, încercare prin care trec din păcate foarte multe femei în România. Această încercare a determinat-o să-și dorească să se implice efectiv în politică, și să facă tot ceea ce este posibil să schimbe lucrurile.

Anamaria a înțeles că singura soluție reală pentru a-și pune în practică obiectivele incluse în proiectul său, adică cele care vizează dreptul familiei, protecția și apărarea valorilor familiei tradiționale, a respectului față de românce, precum și modificarea unei părți din legislație în ceea ce privește aceste domenii, se poate realiza doar prin intermediul A.P.P. și prin angrenarea sa personală la vârf.

Vrem să vă spunem foarte clar că dorința Aneimaria Prodan de a pune în practică cele de mai sus a fost susținută de toți membrii conducerii centrale a A.P.P. și în mod special de către Președinții Organizațiilor de Femei și Tineret din toată țara. Aceștia i-au transmis Aneimaria Prodan că o vor susține foarte ferm în tot ceea ce a anunțat în Scrisoarea ei către românce și i-au propus să preia Președinția Organizației de Femei la nivel național. Adică doamnele din A.P.P. au rezonat în totalitate cu spusele și sentimentele exprimate de Anamaria Prodan, în scrisoare.

Ca Președinte al Organizației de Femei la nivel Național, Anamaria Prodan devine conform Statutului partidului și Vice-Președinte al A.P.P. Anamaria Prodan este o patriotă dovedită, gata să lupte pentru suveranitatea, identitatea și tradițiile românești, așa cum a fost educată și de mama sa, Ionela Prodan – una dintre marile doamne ale tezaurului folcloric al României.

Anamaria Prodan a crescut cu aceste valori naționale autentice românești și în mod firesc dorește să le apere până la capăt. Noi, cei din APP vrem s-o asigurăm pe Anamaria Prodan, că atât Codrin Ștefănescu cât și întreaga familie a partidului, o vom susține în lupta politică foarte dură, pentru apărarea și promovarea familiei, credinței și tradițiilor românești”, a transmis Alianța Pentru Patrie.

Articole similare

Top citite
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu

Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Foto: Agerpres

Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu de Crăciun și Revelion. Nepoata lor, dezvăluire: Dacă lipseau era vai şi-amar!

Ateneul Român

De ce Ateneul Român este rotund

Foto: Instagram/NetiSandu

Neti Sandu, agresată pe stradă, în văzul lumii: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace / Foto: Facebook

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace

Denise Rifai, despre zvonurile legate de Dan Bittman: Este un bărbat minunat


Cele mai noi articole

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5 pașapoarte

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5...