Andreea Mantea, trasă la răspundere de fiul său. Replica surprinzătoare prin care David și-a uimit mama: „Nu știu de la cine a învățat asta”
Autor: Andreea Cercel
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Mantea a povestit o întâmplare recentă prin care a trecut cu fiul său, David.

Andreea Mantea a fost recent prezentă la nunta lui Bursucu, acolo unde a fost însoțită de cel mai important bărbat din viața sa, fiul ei, David, pe care vedeta îl are din relația cu Cristi Mitrea. Astfel, vedeta a făcut publică o conversație pe care a purtat-o cu acesta, după cei doi au ajuns la unitatea de cazare. Cel mic a tras-o la răspundere pe prezentatoare, iar aceasta a rămas extrem de uimită de reacția lui, dar și de modul în care a abordat întreaga discuție. 

„Am fost la nuntă la Bursucu. Și eram în mașină, am plecat de la nuntă: eu, Simona Pătruleasa și David. Am luat o sticlă de apă, îmi era foarte sete și exact la plecare am luat o sticlă de apă, am deschis sticla într-un final și am dat să beau”, a început prezentatoarea de la Kanal D să povestească, potrivit playtech.

Replica surprinzătoare pe care David i-a oferit-o vedetei

Astfel, în timp ce șoferul conducea spre hotel, Andreea Mantea a făcut o remarcă la adresa acestuia, căruia îi atrăsese atenția asupra modului în care conduce, în spirit de glumă, spune ea. În timp ce toate persoanele aflate în mașină au izbucnit în râs, David nu a privit deloc cu ochi buni replica mamei sale, motiv pentru care a decis să-i atragă atenția. Băiatul nu a făcut însă acest lucru de față cu alte persoane, ci a așteptat momentul potrivit, când a rămas singur alături de aceasta.

„Și a luat o groapă șoferul și am spus: „Aoleu, stați ușor, că nu vreau să ajung fără dinți”, nu știu ce am zis, nici nu contează, am zis ceva. Hihihi, a râs toată lumea! Ajungem la hotel, ne despărțim de Simona, ea stătea la erajul 1, eu la 2, ea înaintea mea a coborât din lift.

Rămân singură în lift cu David și zice: „Ți se pare normal să glumești așa cu oameni pe care nu-i cunoști?” Dar ce am făcut greșit? Și el zice: „Dar cum? Parcă ați râs prea mult! Parcă s-a râs prea mult!”. Mamă, dar așa suntem. „Da, dar nu cu oameni pe care nu-i cunoști!”, a continuat Andreea Mantea, pentru sursa citată.

„Nu știu de la cine a învățat asta”

Astfel, vedeta nu a rămas uimită doar de replica pe care a primit-o din partea băiatului, ci și de modul în care acesta a decis să acționeze. Andreea Mantea nu înțelege, astfel, cum a învățat David că nu este frumos să-i atragă atenția mamei sale în public, întrucât ea nu acționează deloc în acest fel. 

„Nu știu de la cine a învățat asta, că de la mine nu. Eu, dacă sunt undeva cu el, mă aplec și zic: dacă îți dau un pumn (râde), dar zâmbind. Dacă nu lași asta acum, în acest moment, plecăm acasă!”, a încheiat ea.

Andreea Mantea, o mamă norocoasă

Chiar dacă și-a crescut singură fiul, Andreea Mantea și-a dorit să-i ofere cea mai frumoasă educație lui David, lucru care se pare că i-a și reușit. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa băiețelului, care este extrem de conștiincios și de muncitor.

„Cred că sunt norocoasă că nu trebuie să-l pregătesc în vreun anumit fel, mă are pe mine drept exemplu. Avându-mă exemplu, am senzația nu că e al meu, dar am senzația că este un copil extraordinar de bun. El nu pleacă la joacă, la plimbare, dacă știe că nu și-a terminat ce avea de terminat. Este foarte conștiincios, este foarte muncitor. Nu-l stresez, nu-l cert, nu-l bat la cap. Nu sunt genul acela de mamă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt pusă în situația asta. Nu mă bag, nu intervin absolut deloc. Sunt măgulită când îl văd cum se comportă, ce responsabilitate are. Mă bucur că sunt un exemplu pentru el.”, a mai spus ea, pentru unica.

Articole similare

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Muzica e o ființă evolutivă și strict subiectivă.

Nostalgia și puterea muzicii în amintirile noastre

Revizuind lineup-ul de la Glastonbury din acest an, am...

Taylor Swift: Fenomenul financiar

Taylor Swift nu este doar un fenomen muzical, ci și un adevărat unicorn al...


Top citite
Captura Instagram

Versurile melodiei pe care Babasha a interpretat-o la concertul Coldplay

Foto: RadioDCNews

Coldplay ziua 2: Chris Martin - Huiduiți-mă + invitat special supraviețuitor Colectiv. Babasha nu a mai fost huiduit

Foto: Agerpres

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Captura tiktok

Răspunsul lui Babasha după huiduielile de la concertul ColdPlay

Captura Facebook

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Foto: Pexels

Ce gen de muzică preferă oamenii în dormitor. Un nou studiu dezvăluie preferințele muzicale în timpul sexului


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Fanii Taylor Swift provoacă activitate seismică în Edinburgh

Seismologii din Edinburgh au descoperit că fanii Taylor...

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Compozitorul american Mark James, cunoscut pentru hituri...

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Muzica e o ființă evolutivă și strict subiectivă.

pixel