Arsenal, lider provizoriu în Premier League
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Arsenal Londra a urcat pe primul loc, pentru moment, în clasamentul Premier League după victoria de sâmbătă seara cu 2-0, obținută în deplasare împotriva echipei Wolverhampton, în etapa 34 a campionatului.

Leandro Trossard (45) și Martin Oedegaard (90+5) au înscris golurile pentru echipa „tunarilor”, care, acumulând 74 de puncte, s-a poziționat temporar în vârful clasamentului. Arsenal este la un punct în plus față de Manchester City. Wolverhampton are 43 de puncte și se află pe locul 11, fără nicio victorie în ultimele cinci meciuri.

Burnley a obținut o victorie categorică cu scorul de 4-1 împotriva Sheffield United, echipa aflată pe ultimul loc în clasament. Jacob Bruun Larsen (39), Lorenz Assignon (40), Lyle Foster (58) și Johann Berg Guomundsson (71) au înscris golurile pentru oaspeți, în timp ce gazdele au punctat prin Gustavo Hamer (52). Burnley ocupă locul 19 în clasament, având 23 de puncte, în timp ce Sheffield se află pe ultima poziție, cu 16 puncte, având doar trei victorii în actuala ediţie de campionat.

Pe primele trei locuri ale clasamentului se află Arsenal, Manchester City și Liverpool

Într-un meci plin de goluri, scorul final a fost de 5-1 în favoarea echipei oaspete, Brentford, care s-a impus în fața lui Luton Town. Yoane Wissa (24, 45+1), Ethan Pinnock (62), Keane-Lewis Potter (64) și Kevin Schade (86) au marcat golurile pentru Brentford, în timp ce singurul gol al gazdelor a fost înscris de Luke Berry (90+2). Brentford ocupă locul 14 în clasament, având 35 de puncte, în timp ce Luton Town se află pe poziția a 18-a, având 25 de puncte.

Runda continuă cu partidele programate duminică seara.

Înainte de a se încheia sezonul, la patru etape distanță, pe primele trei locuri ale clasamentului se află Arsenal, Manchester City și Liverpool, având 74, 73, respectiv 71 de puncte, conform Agerpres.

Articole similare

John Cena a anunţat se va retrage din wrestling în 2025

John Cena a anunțat că WrestleMania 41 va fi ultima sa...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel