Așa tată, așa fiică. Vezi ce a spus Daria Dughina în ultimul interviu înainte de moartea ei
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Dugina se descria ca o expertă în relații internaționale și analiza politica și geopolitica europeană.

Darya Dughina, fiica în vârstă de 30 de ani a influentului ultra-naționalist rus Aleksandr Dughin, a fost ucisă sâmbătă noaptea, atunci când mașina în care se afla, Toyota Land Cruiser,  a explodat. Dughina a obținut un doctorat în filozofie la Universitatea de Stat din Moscova „Mikhail Vasilyevici” Lomonosov”.

Dughina a acordat un amplu interviu portalului francez Breizh-Info.com pe 25 mai a acestui an, în care spunea că situația din Ucraina este un exemplu de ciocnire a civilizațiilor - cea globalistă și cea eurasiatică.

Dughina a început conversația spunând că a absolvit istoria filozofiei și că s-a concentrat pe filosofia politică a neoplatonismului târziu.

Dughina a a mai arătat în interviu că se află în aceeași „barcă existențială” ca și tatăl ei și că sancțiunile impuse acestora de SUA, Canada, Australia și Marea Britanie sunt un „indiciu” că ea și tatăl ei sunt de partea adevărului în lupta împotriva globalismului .

„Prin urmare, sunt onorată să mă fi născut într-o astfel de familie”, a spus Dughina.

Dughina spunea despre ea însăși în acel interviu că este expertă în relații internaționale și că analizează politica și geopolitica europeană.

"Pentru consolidarea lumii multipolare, zonele de frontieră dintre civilizații trebuie abordate cu mare grijă. Toate conflictele au loc în aceste zone. De aceea este important să se dezvolte o graniță între mentalități. Fără ele va exista o ciocnire a civilizațiilor. ”, a adăugat Dugina.

Dughina a spus că țările care au fost membre ale Uniunii Sovietice după prăbușirea acesteia (Putin consideră prăbușirea URSS ca pe un dezastru geopolitic major) au devenit zone de frontieră și că NATO și SUA sunt interesate de destabilizarea țărilor cu care Rusia se învecinează, inclusiv Ucraina. Dughina crede că Revoluția din Piața Independenței, din 2014, a dus la instaurarea unei „dictaturi globaliste” în Ucraina și a unei agende pro-americane. "După aceea, rusofobia a fost cultivată în Ucraina timp de opt ani și nici ei nu au încetat să ucidă ruși. Donbasul a fost bombardat în fiecare zi", a spus Dughina.

Dughina a spus că sprijinul acordat de Occident Ucrainei este ca o „agonie”, „agonia unui regim globalist care pierde în fața multipolarismului”. Ea a adăugat că SUA au mizat pe faptul că Europa nu va rămâne neutră și că a lucrat sistematic pentru a provoca conflicte. Ea a mai spus că războiul din Ucraina nu a dus la izolarea Rusiei, ci că Rusia a găsit noi parteneri globali. Ea a citat apoi un articol publicat în ziarul chinez Global Times, care afirmă că China, India, Indonezia, Brazilia și țările în curs de dezvoltare ar trebui să ia în considerare cum să-și consolideze cooperarea economică, deoarece le va permite să reziste șocurilor din Occident. „Occidentul încearcă să pedepsească Rusia cu sancțiuni, dar efectul lor nu este chiar vizibil”, a afirmat Dugina. "Simultan, aceste sancțiuni au lovit puternic țările europene și au devenit un fel de „harakiri” pentru mulți dintre ele. Aceasta este o veste îngrijorătoare, dar se pare că a făcut parte din planul SUA de a destabiliza Europa. Prim-ministrul UngarieiViktor Orban nu sprijină sancțiunile imprudente împotriva Rusiei”, a spus Dughina.

Vezi și: Fiica consilierului lui Putin, Alexander Dugin, a fost ucisă. Tatăl și-a pus mâinile în cap când a văzut scena (Video)

Dughina a spus că relatările despre moartea războiului din Ucraina sunt politizate și că mass-media occidentală aproape niciodată nu oferă o altă viziune asupra evenimentelor. Ea a condamnat cenzura mass-mediei ruse precum RT și Sputnik, afirmând că acestea nu sunt brațele extinse ale Kremlinului, ci platforme de discuții.

Oficiul pentru Controlul Activelor Străine al Departamentului de Finanțe al Statelor Unite (OFAC) a declarat că Dughina era redactorul șef al portalului United World International (UWI).

OFAC susține că Media Influence Organization Project Lahta, o organizație deținută de controversatul oligarh rus Yevgeny Prigozhin , și presupusul proprietar al grupului de mercenari Wagner și un apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, a lansat UWI în 2020, care la rândul său a afirmat în 2022 că Ucraina ar „dispărut” dacă s-ar alătura Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...


Top citite
Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook

Sharon și Kelly Osbourne au dezvăluit dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West, acuzat că l-a lovit pe bărbatul care a "agresat-o fizic" pe soția Bianca Censori


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel