Atenţie, turişti. Restricţii de trafic pe Podul Prieteniei, între Giurgiu şi Ruse
Autor: Florin Ravdan
Data publicării:
Dacă mergeţi cu maşina în Bulgaria şi aveţi de gând să treceţi prin vama Giurgiu-Ruse, trebuie să ştiţi că sunt mai multe restricţii de trafic în vigoare. 

 Pe teritoriul Bulgariei va fi reabilitată suprafaţa drumului național I-2, pe relația Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057 / Podul Dunării, astfel că traficul va fi afectat. Sunt realizate lucrări de reparaţie a carosabilului începând de sâmbătă, 18 iunie.

Direcția Regională ce aparține Poliției de Frontieră Bulgare Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu,cu privire la faptul că în perioada 18-26 iunie, pe teritoriul Bulgariei, va fi reabilitată suprafaţa drumului național I-2, pe relația Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057/Podul Dunării, fiind realizate lucrări de reparaţie a carosabilului.

Lucrările de reabilitare la pavajul asfaltic din porțiunea bulgară a podului se vor desfășura numai pe timp de zi și va fi semnalizată cu indicatoare rutiere. În timpul nopții, drumul va fi liber pentru trafic.

Poliția de Frontieră Română preconizează faptul că traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu va fi îngreunat, astfel că recomandă tuturor celor care doresc să tranziteze frontiera națională prin PTF Giurgiu în perioada următoare să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

La graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei: PTF Vama Veche- Durankulak, PTF Negru-Vodă – Kardam, PTF Dobromir – Krushari, PTF Lipniţa – Kainargea, PTF Ostrov- Silistra, PTF Călăraşi-Chiciu-Aydemir, PTF Giurgiu – Ruse, PTF Zimnicea- Svishtov, PTF Turnu-Măgurele –Nikopol, PTF Bechet- Oriahavo și PTF Calafat- Vidin.

Poliția de Frontieră Română recomandă, totodată, utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro, aceasta prezentând o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp, scrie Mediafax.

Şi în România sunt probleme

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 22 iunie, pe autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către Capitală, se efectuează lucrări de frezare a părții carosabile, restricționându-se prima bandă la kilometrii 62, 51 și 41.

Lucrările se vor finaliza în jurul orei 16.00.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanței de siguranță între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii și respectarea limitelor de viteză instituite!

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook

Sharon și Kelly Osbourne au dezvăluit dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West, acuzat că l-a lovit pe bărbatul care a "agresat-o fizic" pe soția Bianca Censori


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel