Bărbat accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Târgu-Neamţ
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost accidentat pe o trecere de pietoni din oraşul Târgu-Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a precizat că accidentul s-a produs pe 31 decembrie 2021, iar victima a fost transportată la spital, unde a decedat a doua zi, scrie Agerpres. 

"Din primele cercetări a reieşit că un conducător auto de 66 de ani, din Piatra-Neamţ, ar fi surprins şi accidentat un pieton, de 52 de ani, care s-ar fi aflat angajat în traversarea străzii, pe marcaj pietonal. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din nefericire, la data de 1 ianuarie, pietonul a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 

CITEȘTE ȘI: Tineri, reținuți la Botoșani după ce au ucis un bărbat

Doi tineri, unul de 22 şi altul de 28 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce, în noaptea de joi spre vineri, au ucis un bărbat de 63 de ani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, fapta s-a produs în comuna Tudora, după o divergenţă pe care cei doi tineri ar fi avut-o cu victima într-un bar din localitate.

"Din verificări a reieşit faptul că, în seara de 30 decembrie 2021, cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, ar fi avut un conflict verbal cu victima, după care ar fi lovit-o cu palma în zona feţei, ceea ce a condus la evacuarea acestora din local. Ulterior, cei doi tineri ar fi urmărit victima pe drumul spre locuinţă şi, ajungând-o din urmă, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect din lemn şi apoi cu picioarele, în zona capului", a afirmat Nenişcu.

Citește mai multe aici!

Articole similare

De Niro NU striga la protestatari: era doar o filmare!

Un videoclip viral care părea să îl arate pe actorul...

Chitaristul Duane Eddy a murit la vârsta de 86 de ani

Chitaristul american Duane Eddy, cunoscut pentru...


Top citite
Captura Facebook

Britney Spears susține că paramedicii au venit „ilegal” după incidentul de la Chateau Marmont

Sursa: captură Youtube System Of A Down Live

Piesa zilei: Lost In Hollywood | System of a Down

Sursa: Freepik

Dincolo de Club 27: Cum mor cântăreții, în funcție de genul muzical

Sursa: Freepik

Unde se termină ficțiunea și începe realitatea? Daniel Radcliffe își separă drumul de J.K. Rowling din cauza comentariilor împotriva transexualilor

Sursa: Freepik

Ritmuri contemporane, esență clasică: "O noapte furtunoasă" revine pe scena Teatrului de Comedie

Sursa: Freepik

Muzeul Satului împlinește 88 de ani și te invită la o serie de evenimente speciale!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Lost In Hollywood | System of a Down

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...

pixel