Beyonce dezvăluie vedetele de pe albumul Cowboy Carter
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Beyonce a recrutat un lot de vedete pentru apariții pe noul ei album 'Cowboy Carter'.

Superstarul pop a făcut prima ei incursiune în muzica country cu acest album - care a fost lansat vineri (29.03.24) - și a adus legendele country Dolly Parton și Willie Nelson pentru a apărea. Beyonce a înregistrat un cover al piesei clasice a lui Dolly, 'Jolene', cu versuri rescrise, iar albumul conține un interludiu al legendei country însăși, care face referire atât la Jolene, cât și la Becky - numele unei rivale în dragoste care apare în piesa 'Sorry' din 'Lemonade' a lui Beyonce.

În interludiu, Dolly spune: "Hei, domnișoară Honey B, sunt Dolly P. Știi, golanca aia cu părul frumos despre care ai cântat mi-a amintit de cineva pe care am cunoscut-o atunci. Cu excepția faptului că ea are șuvițe de păr castaniu aprins. Binecuvântată fie-i inima. Doar un păr de altă culoare, dar doare la fel de tare."

Willie Nelson poate fi ascultat pe două piese - 'Smoke Hour Willie Nelson' și 'Smoke Hour II' - în timp ce pe disc mai apar ca invitați Miley Cyrus, care cântă pe 'II Most Wanted', și Post Malone, care se alătură lui Beyonce pentru 'Levii's Jeans'.

Beyonce o include și pe Linda Martell - care a fost prima femeie de culoare care a cântat la Grand Ole Opry în 1969 -, precum și artiști country de culoare, printre care Rhiannon Giddens, Tanner Adell și Willie Jones.

Dolly, în vârstă de 78 de ani, a lăsat să se înțeleagă anterior că megastarul în vârstă de 42 de ani se gândește să lanseze o versiune a cântecului său etern pentru albumul - care reprezintă partea a doua a proiectului său "Renaissance".

Vorbind pentru Knox News, Dolly a spus despre zvonurile că au înregistrat un duet pentru album: "Ei bine, cred că a făcut-o! Cred că a înregistrat 'Jolene' și cred că va fi probabil pe albumul ei country, ceea ce mă încântă foarte mult. Eu o iubesc! Este o fată frumoasă și o cântăreață grozavă"

Articole similare

Zendaya ar putea reveni în industria muzicală „într-o zi"

Zendaya a vorbit despre revenirea ei în industria...


Top citite
Captura Instagram

Adrian elicopter de luptă și Iorga s-au certat cu Selly

Eminem

Eminem anunță un nou album și declară 'The Death of Slim Shady'

Sursă foto: Freepik

Poate iaurtul să reducă riscul de diabet? Iată ce spun experții

Captura Youtube

Oana Radu a vorbit despre declinul său din muzică: După Vocea României a venit un val și m-a dărâmat

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Musaca de post. Rețeta delicioasă

 Foto: Facebook The Family Royal

Palatul Buckingham actualizează în mod regulat planurile de înmormântare. Ce se întâmplă cu Regele Charles


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Zendaya ar putea reveni în industria muzicală „într-o zi"

Zendaya a vorbit despre revenirea ei în industria...

pixel