Biden râde de Trump: Ar fi trebuit să se injecteze cu înălbitor
Autor: Echipa RadioDCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Președintele american Joe Biden a făcut o glumă vineri, sugerând că ar fi fost amuzant dacă fostul președinte Donald Trump ar fi făcut un gest ca acela de a se injecta cu înălbitor, o referință la unul dintre cele mai controversate momente ale lui Trump din primele zile ale pandemiei de coronavirus.

Biden, la un eveniment de strângere de fonduri în sudul San Francisco-ului pentru campania sa de realegere, a subliniat că președinția adversarului său republican a fost caracterizată de haos și că alegătorii ar trebui să ia în considerare acest lucru. Biden și Trump se află într-o competiție strânsă înaintea alegerilor din noiembrie.

"Îți amintești că spunea că cel mai bun lucru de făcut este să-ți injectezi puțin înălbitor în braț? Asta a spus. Și a vorbit serios. Mi-aș fi dorit să fi făcut el însuși un pic", a spus Biden, potrivit Reuters.

În timpul primelor luni ale pandemiei din 2020, Trump a spus că o "injecție în interiorul" corpului uman cu un dezinfectant precum înălbitorul sau alcoolul izopropilic ar putea ajuta la protejarea împotriva virusului.

De asemenea, Biden a luat în derâdere ceea ce a numit "scrisorile de dragoste" ale lui Trump de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, deși Biden s-a referit din greșeală la Kim ca fiind președintele Coreei de Sud.

Trump s-a întâlnit cu Kim și a schimbat mai multe scrisori cu acesta, ale căror copii le-a păstrat într-un dosar cu foi volante în Biroul Oval.

Un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii cu privire la comentariile lui Biden.

Biden a mai luat în derâdere comentariul despre înălbitorul lui Trump, spunând pe 24 aprilie, la Washington, că Trump s-a injectat și "totul s-a dus în părul lui".

Articole similare

Massive Attack și concertul lor revoluționar pentru mediu

Massive Attack, legendara trupă de trip-hop din Bristol,...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel