Billie Eilish mărturisește că a fost „ghosted” și că faima a afectat relațiile de prietenie
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Billie Eilish, una dintre cele mai mari vedete ale muzicii, a dezvăluit că nici măcar ea nu este imună la a fi „ghosted”. Artista americană, în vârstă de 22 de ani, a povestit în podcastul BBC „Miss Me?” că a avut parte de o experiență incredibilă de ghosting anul trecut, adăugând: „A fost nebunesc.”

Pentru cei care nu cunosc termenul, „ghosting” se referă la situația în care un prieten sau o potențială relație romantică întrerupe brusc orice comunicare, fără nicio explicație, scrie BBC.

Cântăreața piesei „What Was I Made For” a mărturisit că a avut dificultăți în menținerea prieteniilor când a devenit faimoasă. Eilish avea doar 14 ani când a lansat primul său single, „Ocean Eyes”. De atunci, a atins faima la nivel mondial, câștigând numeroase premii.

O experiență neobișnuită

Vorbind cu Lily Allen și Miquita Oliver, Eilish a spus: „Am fost ghosted, cu siguranță.” Ea a explicat că incidentul s-a petrecut în decembrie anul trecut, adăugând că a fost „literalmente de necrezut. Până în ziua de azi, [el] nu mi-a mai trimis niciodată un mesaj.”

„Eram ca și cum, ai murit? Ai murit literalmente?” a spus ea. „Era cineva pe care îl cunoșteam de ani de zile și aveam un plan, în ziua respectivă, la telefon, făcând un plan, aceasta este adresa mea, fii acolo la ora 15:00 – nu am mai auzit niciodată de el. Nu-mi venea să cred.”

Eilish a spus că ulterior a aflat că persoana respectivă se întâlnea cu altcineva. „Și eram ca și cum ‘oh’. Dar nu știam că oamenii mai fac asta. Chiar nu știam că oamenii fac asta.”

Impactul faimei asupra prieteniilor

Cântăreața și compozitoarea a lansat luna trecută cel de-al treilea album de studio, „Hit Me Hard and Soft”. La începutul acestui an, ea și fratele său, colaboratorul Finneas O'Connell, au câștigat Oscarul pentru cea mai bună melodie cu „What Was I Made For?”, pe care au compus-o pentru coloana sonoră a filmului „Barbie”.

Cu toate acestea, Eilish a spus că faima a făcut dificil pentru ea să aibă prieteni. „Ei bine, mi-am pierdut toți prietenii când am devenit faimoasă,” a spus ea. „Deodată eram faimoasă și nu puteam să mă relaționez cu nimeni. A fost greu. A fost foarte greu.”

Eilish a spus că cea mai bună prietenă a sa, Zoe, a rămas alături de ea. Dar ceilalți prieteni ai ei erau doar angajații săi. „Și apoi a fost ziua mea de naștere de 20 de ani și îmi amintesc că mă uitam în jurul camerei și erau doar oameni pe care îi angajez. Și toți aveau cu cel puțin 15 ani mai mult decât mine.”

Ea a povestit că unul dintre acei angajați a renunțat ulterior, din senin, și a încetat să mai vorbească cu ea. „Și a fost cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat. Și asta m-a făcut să realizez că ‘oh, stai, asta este un job’. Dacă m-ar părăsi, nu m-ar mai vedea niciodată.”

Eilish a spus că de atunci îi este greu să fie prietenoasă cu oamenii cu care lucrează, „pentru că sunt foarte speriată de pierdere și am multe probleme de abandon,” a spus ea. 

Redescoperirea prieteniei

Dar a adăugat că a muncit din greu pentru a-și face noi prieteni și a reînnoi vechile prietenii. „Exact acum un an, m-am reconectat cu o mulțime de prieteni vechi și acum, am atât de mulți prieteni,” a spus ea. „Am un grup acum! Aș putea să plâng de bucurie. A fost cel mai grozav lucru care mi s-a întâmplat.”

Ea a spus că recent, când a fost cu prietenii la o petrecere la Coachella, a izbucnit în lacrimi. „Eram ca și cum, ‘Guys, am prieteni și vă iubesc atât de mult, și a trecut atât de mult timp de când am avut prieteni. Am plâns… și este literalmente pentru că am din nou prietenie.”

Cântăreața a adăugat că piesa lui Allen, „Smile”, a inspirat-o să-și facă noi prieteni. În piesa din 2006, Allen cântă, „But with a little help from my friends / I found the light in the tunnel at the end.”

„Îmi venea să plâng când auzeam acel vers pentru că nu mă simțeam așa, pentru că nu aveam prieteni,” a spus Eilish. „Și îmi amintesc că mă gândeam că vreau să mă simt așa. Și vreau să ascult această melodie pe care o relatez în toate felurile și să aud acel vers despre prieteni și să fie ca și cum, prietenii mei m-au ajutat să trec prin asta.”

Articole similare

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel