Billy Ray Cyrus a cântat la funeraliile victimei împușcăturilor de la mitingul de campanie al lui Donald Trump
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Starul country a interpretat „Amazing Grace” și „Some Gave All” la funeraliile din Pennsylvania ale victimei Corey Comperatore.

Billy Ray Cyrus l-a omagiat pe Corey Comperatore, pompierul care a fost victima unui atac armat la un miting al lui Donald Trump în Pennsylvania, în weekendul trecut.

Vineri, 19 iulie, starul country în vârstă de 62 de ani a interpretat piesele „Amazing Grace” și „Some Gave All” în cadrul slujbei de înmormântare a lui Comperatore, în vârstă de 50 de ani. Evenimentul a avut loc la Biserica Cabot din Cabot, Pennsylvania, unde Comperatore era membru de lungă durată, potrivit The New York Times.

Guvernatorul Pennsylvaniei, Josh Shapiro, a declarat că Comperatore a murit „încercând să își protejeze familia” atunci când a avut loc atacul armat la mitingul fostului președinte, pe 13 iulie.

O sursă a declarat pentru PEOPLE: „Corey Comperatore a fost un veteran rezervist al armatei și fost șef al pompierilor. Billy Ray Cyrus a fost întotdeauna pasionat de onorarea trupelor și a primilor respondenți. A fost onorat să participe la slujbă și să cânte pentru Comperatore”.

Potrivit The New York Times, la ceremonia de înmormântare a fost organizată o procesiune cu aproximativ 500 de camioane de pompieri, inclusiv din Florida și Texas, care a plecat de la biserică către Buffalo Township Volunteer Fire Company din apropiere de Sarver, orașul natal al lui Comperatore, unde a servit timp de decenii. De asemenea, un panou electronic a fost amplasat pe un drum din Freeport, Pennsylvania, pentru a prezenta o fotografie a pompierului decedat, născut pe 6 iunie 1974, alături de mesajul „un adevărat erou”.

Trump, în vârstă de 78 de ani, i-a adus un omagiu lui Comperatore în cadrul Convenției Naționale Republicane de la Milwaukee, joi. El a descris victimei ca fiind „o persoană incredibilă” și a cerut un moment de reculegere din partea publicului, în timp ce săruta casca de pompier expusă pe scenă.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel