Bon Jovi o susține pe Kamala Harris într-un videoclip
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Jon Bon Jovi și-a declarat public sprijinul pentru Kamala Harris în cursa pentru președinția Statelor Unite.

Artistul a lansat un nou videoclip pentru piesa „The People's House”, de pe albumul său Forever, care a apărut în luna iunie. Videoclipul prezintă trupa cântând în diverse locații și vine însoțit de un mesaj puternic de susținere pentru Harris.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Bon Jovi a explicat de ce o susține pe Kamala Harris și pe Tim Walz: „The People's House este un cântec care celebrează această țară minunată, de la un capăt la altul. Adevărul contează. Iar adevărul este că la alegeri, eu voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz, pentru că am încredere în puterea noastră, nu doar a mea. Am scris acest cântec pentru a ne reaminti că, din mulți, rămânem uniți.”

Tim Walz, care ar deveni vicepreședinte dacă Harris va câștiga, i-a mulțumit lui Bon Jovi pentru susținere, comentând: „Mulțumesc, omule – sunt extrem de recunoscător pentru sprijinul tău!”

De-a lungul timpului, Jon Bon Jovi a susținut mai mulți candidați democrați. În 2010, el a fost numit de fostul președinte Barack Obama în Consiliul Casei Albe pentru soluții comunitare.

Jon Bon Jovi, pe numele său real John Francis Bongiovi Jr., este un cântăreț, compozitor, actor și filantrop american, născut pe 2 martie 1962 în Perth Amboy, New Jersey. Este cunoscut cel mai bine ca solistul și liderul trupei de rock Bon Jovi, una dintre cele mai de succes formații din istoria rock-ului, care a lansat hituri emblematice precum „Livin' on a Prayer”, „You Give Love a Bad Name” și „It's My Life”. Trupa sa a vândut peste 130 de milioane de albume în întreaga lume.

Jon Bon Jovi și-a început cariera muzicală în anii '80 și, alături de trupa sa, a definit sunetul rockului stadion din acea perioadă. De-a lungul decadelor, Bon Jovi și-a menținut popularitatea, adaptându-se la schimbările din industria muzicală.

Pe lângă cariera sa muzicală, Jon Bon Jovi a avut și o prezență notabilă în lumea filmului și televiziunii, jucând în filme precum „U-571” și seriale ca „Ally McBeal”.

De asemenea, este un filantrop activ. A înființat Jon Bon Jovi Soul Foundation, care sprijină eforturile de combatere a sărăciei și a lipsei de adăpost. Prin intermediul fundației sale, a deschis restaurantele comunitare Soul Kitchen, unde oamenii pot plăti pentru mesele lor prin donații sau voluntariat.

Jon Bon Jovi este cunoscut și pentru angajamentul său politic, susținând de-a lungul anilor mai mulți politicieni democrați, inclusiv fostul președinte Barack Obama.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Captura Instagram

Pepe o acuză pe Raluca de manipulare pentru pensie alimentară



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel