Brad Pitt reacționează la decizia fiicei sale Shiloh de a renunța la numele de familie "Pitt"
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Brad Pitt a răspuns la vestea că fiica sa de 18 ani, Shiloh, a depus cerere pentru a elimina „Pitt” din numele său de familie.

Anterior cunoscută sub numele de Shiloh Jolie-Pitt, fiica actorului a depus cerere pentru a-și schimba numele păstrând doar numele de familie al mamei sale, Angelina Jolie, cu ocazia aniversării sale de 18 ani, pe 27 martie, scrie euronews.com.

O sursă apropiată lui Pitt a declarat pentru People: „Este conștient și supărat că Shiloh a renunțat la numele său de familie. Nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit o fiică.” Deși Shiloh este prima fiică biologică a lui Pitt, el a devenit tată adoptiv pentru fiul și fiica lui Jolie înainte de nașterea lui Shiloh.

„Amintirile că și-a pierdut copiii nu sunt, desigur, ușoare pentru Brad. Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist”, a continuat sursa. O altă sursă a declarat pentru People: „Încă îi iubește pe toți copiii săi enorm” și că „acest întreg proces a fost foarte dificil pentru întreaga familie.”

Ce s-a întâmplat?

Pitt, de 60 de ani, și Jolie, de 48 de ani, împart șase copii din relația lor. Cei doi au făcut titluri de ziar atunci când au început o relație pe platourile de filmare ale filmului „Mr. & Mrs. Smith”, în timp ce Pitt era încă căsătorit cu Jennifer Aniston în 2005. Recent cunoscuți ca puterea cuplului hollywoodian „Brangelina”, s-au căsătorit la Château Miraval în 2014, pe care l-au închiriat inițial în 2008 și l-au cumpărat în acel an.

În 2016, cei doi au anunțat că s-au separat și Jolie a depus cerere de divorț, care a fost finalizat în 2019.

Shiloh nu este singurul copil al fostului cuplu de putere care s-a distanțat de Pitt. Vivienne, de 15 ani, este menționată în broșura musicalului „The Outsiders” – produs de Jolie – doar ca „Vivienne Jolie”.

Zahara, de 19 ani, s-a prezentat și ea ca Zahara Marley Jolie într-o introducere sororitate de la universitate care a fost înregistrată și postată online.

Shiloh este singurul dintre copiii lor care a depus oficial cerere pentru a-și schimba numele.

Motivul pentru care Shiloh s-a distanțat de tatăl său nu a fost dezvăluit în mod definitiv. Dar ar putea avea legătură cu acuzațiile făcute de Jolie împotriva lui Pitt după ce acesta a refuzat să-i permită să-și vândă partea din crama lor italiană fără a semna un NDA.

Angelina Jolie a fost forțată să elibereze acordurile de confidențialitate: Ce ar putea dezvălui?

În 2016, Jolie a dorit să-și vândă acțiunile din Château Miraval, dar negocierile cu Pitt au eșuat din cauza cerinței acestuia ca ea să semneze un NDA „care ar fi interzis contractual să vorbească în afara instanței despre abuzul fizic și emoțional al lui Pitt asupra ei și a copiilor lor”, a afirmat ea.

Jolie a depus o plângere legală împotriva lui Pitt, descriind abuzul fizic și verbal în timp ce familia călătorea din Franța în California. „Pitt a strangulat unul dintre copii și a lovit altul în față” și „a apucat-o pe Jolie de cap și a zguduit-o”, se arată în plângere.

Recent, judecătoarea Lia Martin a decis că Jolie trebuie să furnizeze toate NDA-urile legate de deținerea ei din Château Miraval, o cramă din sudul Franței pe care cei doi au cumpărat-o în 2014.

Jolie și-a vândut acțiunile în cramă, dar afirmă că Pitt a refuzat să-i permită. În aprilie, ea a depus o moțiune pentru a elibera comunicările din partea echipei legale a lui Pitt care cereau să semneze un NDA „extensiv” înainte de a fi permisă să vândă.

Avocații lui Pitt au reacționat cerând judecătoarei să oblige pe Jolie să prezinte NDA-urile pe care le-a semnat în trecut. Acum, Jolie trebuie să elibereze aceste NDA-uri în termen de 60 de zile.

Avocatul lui Jolie, Paul Murphy, a declarat că sunt „mai mult decât fericiți să le predea.” El a continuat că decizia „deschide ușa pentru descoperirea tuturor problemelor legate de abuzul lui Pitt.”

Articole similare

Massive Attack și concertul lor revoluționar pentru mediu

Massive Attack, legendara trupă de trip-hop din Bristol,...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel