Britney Spears dansează la bară și se "atinge" cu două cuțite
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Britney Spears a dansat lasciv pe o bară roz pe care o are în propria casă și pentru că nu era de ajuns, s-a filmat când încerca să mânuiască două cuțite în timpul unui dans frenetic.

Britney Spears a fost în centrul atenției publice datorită problemelor sale de sănătate mintală, care au fost adesea discutate în mass-media și în jurul controversatului caz de tutelă legală care a implicat-o. 

2. -imagine fara descriere- (brrsp_22815500.jpg)

Iată câteva dintre problemele psihice și evenimentele notabile legate de Britney Spears:

  • Criza din 2007: În 2007, Britney Spears a trecut printr-o perioadă dificilă, în care a fost implicată în incidente publice notorii, cum ar fi rasul capului și alte comportamente neobișnuite. Această perioadă a fost urmată de o serie de spitalizări și evaluări psihologice.

  • Tutela legală: În 2008, în urma problemelor sale de sănătate mintală, un tribunal a instituit o tutelă legală (cunoscută și sub numele de "conservatorship") în care părinții săi și mai apoi un tutore legal au avut control asupra deciziilor ei financiare și personale. Acest aranjament legal a fost în vigoare până în 2021, când au apărut preocupări și cereri pentru ridicarea sau revizuirea tutorelui.

  • Documentarul "Framing Britney Spears": În 2021, documentarul "Framing Britney Spears" a fost lansat și a stârnit un interes crescut pentru situația lui Britney Spears și pentru controversele legate de tutelă. Documentarul a adus în discuție întrebări cu privire la libertatea ei personală și la tratamentul pe care l-a primit în cadrul tutorelui legal.

  • Eforturi de eliberare: După lansarea documentarului și cu sprijinul unor fani dedicați și a unor persoane publice, mișcarea "#FreeBritney" a câștigat amploare. Britney Spears însăși a cerut, în mai multe rânduri, sfârșitul tutorelui legal și a cerut să aibă mai mult control asupra vieții ei.

În septembrie 2021, un judecător a luat o decizie care a permis lui Britney Spears să-și angajeze propriul avocat în cazul tutorelui și a modificat într-o oarecare măsură condițiile tutorelui. Aceasta a reprezentat un pas important către mai multă autonomie pentru ea.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel