Britney Spears își revine după accidentare și dezvăluie detalii despre o vacanță sălbatică în Mexic /video
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Britney Spears le oferă fanilor o actualizare despre piciorul ei accidentat, împărtășind totodată detalii despre o călătorie extravagantă în Mexic.

Vedeta pop în vârstă de 42 de ani a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu piciorul ei accidentat, anunțând că s-a vindecat oficial. Imaginile o surprindeau cu piciorul vânăt și umflat.

În descrierea videoclipului postat pe Instagram, Spears a scris: "Doar săptămâna trecută, vă vine să credeți? Cum s-a vindecat deja? Ei bine, am fost încăpățânată și am făcut-o în felul meu! Nu am ascultat pe nimeni! Chiar am purtat tocuri noaptea și am dansat cu sfinții!"

La începutul lunii mai, Spears a postat videoclipuri cu piciorul ei vânăt și umflat, la scurt timp după ce s-a accidentat la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles. Atunci, interpreta hitului „Toxic” a explicat că a încercat un salt riscant în livingul hotelului în primele ore ale dimineții, rezultând în ceea ce credea pe atunci că este o entorsă la gleznă.

Incidentul a fost raportat la pompierii locali, iar la hotel a fost trimisă o ambulanță. Fotografiile de la fața locului o prezentau pe artistă ieșind din clădire desculță, alături de presupusul ei iubit, Paul Richard Soliz.

"Sincer, îmi doresc ca viața mea să fie la fel de nebună cum a fost prezentată! Oricum, la picior mi s-a întâmplat ceva nasol și poate va trebui să fac o operație... sper din toată inima să nu fie cazul", a scris Spears pe Instagram după accident.

În continuare, în postarea de sâmbătă, vedeta pop a dezvăluit detalii despre călătoria recentă în Mexic, în timpul căreia a înotat goală în ocean, a băut vinuri scumpe, a filmat o duzină de videoclipuri în rochii noi și multe altele.

"În cele din urmă i-am spus cuiva direct în față du-te dracului pentru prima dată!", a adăugat ea în postare. "Am făcut plimbări cu mașina noaptea care m-au enervat pentru că nu eu eram la volan!", a mai spus artista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel