Britney Spears: Noi detalii din viața amoroasă după separarea de Sam Asghari
Autor: , Dana Mihai | Dată: 16 sep 2023, 08:02
Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 41 de ani, este în centrul atenției de când a anunțat separarea de Sam Asghari. Potrivit unor surse, aceasta ar avea o relație cu un fost angajat care are un trecut controversat.

Britney Spears a fost văzută în compania lui Paul Richard Soliz, un fost angajat care a avut probleme legale, după despărțirea de Sam Asghari, potrivit informațiilor furnizate de Page Six.

Cu toate acestea, o altă sursă citată de Page Six susține că Britney nu l-a înșelat niciodată pe Sam Asghari, în vârstă de 29 de ani, și respinge informațiile despre o relație cu fostul angajat ca fiind false.

Conform unei a treia surse, Britney și fostul angajat nu au continuat să se întâlnească, iar interacțiunile lor au încetat după ce ea s-a întors din Mexic.

Prima sursă citată de Page Six, care a fost ulterior recontactată, menține că există o relație între Britney și Soliz. Această afirmație a fost confirmată într-o oarecare măsură de Daily Mail, care a citat o persoană care a declarat că Spears a început să iasă cu Soliz după separarea de Asghari.

Până în prezent, Britney Spears și Paul Richard Soliz nu au fost surprinși împreună, deoarece ea a călătorit în Mexic, unde el nu a putut să o însoțească din cauza problemelor sale legale.

Paul Richard Soliz, în vârstă de 37 de ani, are un istoric legal controversat, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni, inclusiv tulburarea liniștii publice și punerea în pericol a copilului său în 2014. De asemenea, a fost acuzat că a condus fără permis în 2016 și a fost condamnat anul trecut pentru posesie ilegală de armă de foc.

Articole similare

Obiecte vechi de 5.000 de ani, descoperite în Egipt

Descoperire importantă făcută în Egipt.

Extragere Loto, 1 octombrie. Report uriaş la Joker

Duminica, 1 octombrie, vor avea loc noi trageri Loto.


Top citite
Foto ilustrativ: Pexels.com

Principalul suspect în cazul asasinării lui Tupac Shakur, arestat după 27 de ani de la moartea rapperului

Foto: Facebook Nicusor Dan

Străzi Deschise – București, 30 septembrie - 1 octombrie. Programul activităţilor

Omega 3

Care este cel mai bogat aliment în Omega 3

Tragedie în Brazilia. Peste 100 de delfini au fost găsiţi morţi

Sursă foto: Pexels

Cum trăiește o tânără de 21 de ani din Italia într-un castel vechi de 900 de ani. Palatul Sannazzaro are 45 de camere / video

Foto: Pexels.com

Şase persoane au murit într-un incendiu produs într-un club din Spania


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Obiecte vechi de 5.000 de ani, descoperite în Egipt

Descoperire importantă făcută în Egipt.

Și roboții pot deveni enervanți, la fel ca unii oameni

Un experiment de realitate virtuală arată că roboții...