Cântăreaţa rap Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Cântăreaţa americană de muzică rap Megan Thee Stallion a fost acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman, care susţine că i-au fost adresate comentarii umilitoare despre greutatea sa corporală şi că a fost obligat să asiste la o relaţie sexuală între artistă şi o altă femeie, informează miercuri AFP.

Cameramanul Emilio Garcia a acuzat-o, de asemenea, pe vedetă că l-a plătit insuficient, într-o plângere depusă marţi la un tribunal din Los Angeles.

El a început să colaboreze în 2018 cu rapperiţa, cunoscută în special pentru melodiile sale "WAP" şi "Hot Girl Summer".

Potrivit plângerii, el a fost obligat să asiste la un act sexual între Megan Thee Stallion şi o altă femeie în timpul unei deplasări cu maşina pe insula spaniolă Ibiza, în iunie 2022. Cameramanul "nu a putut coborî din maşină, deoarece aceasta era în mers", şi a fost "umilit (...) pe tot parcursul acestui calvar", insistă plângerea.

A doua zi după incident, el susţine că artista l-a avertizat, spunându-i "să nu vorbeşti niciodată despre ceea ce ai văzut".

În timpul aceleiaşi călătorii, cântăreaţa şi-a intensificat atacurile la adresa greutăţii cameramanului, potrivit plângerii - ea i-a dat ordine precum "scuipă-ţi mâncarea" sau "nu ai nevoie să mănânci" şi a mers până la a-l insulta.

Câteva săptămâni mai târziu, în august 2022, remuneraţia cameramanului a fost modificată. În loc să fie plătit cu o sumă fixă 4.000 de dolari pe lună, el a trebuit să accepte să fie plătit pe sarcină, fără a-şi modifica programul de lucru intensiv pentru a ţine pasul cu cântăreaţa.

Acest "nou sistem de facturare a făcut ca reclamantul să câştige mult mai puţin, deoarece sumele facturate nu reflectau cu exactitate timpul şi eforturile reale", explică plângerea.

Cameramanul a protestat în cele din urmă împotriva condiţiilor de muncă, iar cântăreaţa a decis în iunie 2023 să nu mai se folosească de serviciile sale.

"Megan trebuie doar să-i plătească clientului nostru ceea ce îi datorează, să îşi asume acţiunile şi să înceteze acest tip de hărţuire sexuală şi de comentarii umilitoare referitoare la greutatea corporală", a declarat Ron Zambrano, avocatul cameramanului.

Plângerea se referă doar la relaţii de muncă şi "nu a fost depusă nicio plângere pentru hărţuire sexuală", a reacţionat avocatul lui Megan Thee Stallion, Alex Spiro, pentru Page Six.

Rapperiţa a ajuns deja pe prima pagină a ziarelor atunci când rapperul canadian Tory Lanez a împuşcat-o în picioare în 2020 după o petrecere la Hollywood unde s-a consumat mult alcool. El a fost condamnat la zece ani de închisoare în vara anului trecut. 

Articole similare

Cod galben de inundaţii în şaşe judeţe, până luni seara

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a...


Top citite
Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Sursa: captură Youtube Fără Zahăr

Piesa zilei: Taranca | Fără Zahăr

Lumânare

A murit un actor cunoscut pentru rolurile sale din filmele Titanic şi Stăpânul inelelor / Video

Sursa: Freepik

Mai mult decât o simplă partidă: Filmul „Checkmate” dezvăluie laturi întunecate ale șahului

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Ce NU trebuie să faci în ziua de Paște

Fotografie de la Vera Arsic/Pexels

Trei semne brutale care arată că relația ta se apropie de sfârșit


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cod galben de inundaţii în şaşe judeţe, până luni seara

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a...

pixel