Caramitru Jr. îl face praf pe ”Gigel” Simion: Dacă nu vedeți cine-l pilotează, nu știu ce să vă mai fac
Autor: Irina Constantin | Dată: 25 iul 2022, 23:59
Andrei Caramitru îl atacă frontal pe George Simion. 

”Este fantastic câta lume se lasă prostită de Gigel Simion. Care cică e patriot, se luptă cu dujmanii, nu ca noi, ăștia globaliști nepatrioți cică.

Luptă Simion de nu s-a mai văzut:

- când Rusia ataca o țara vecină și ne amenința direct, tace și da vina pe ucraineni.

- când amenința Moldova - tace iar și înghite în sec.

- o atacă în schimb non stop pe Maia Sandu, singura care menține direcția pro-vest și pro-România în Republica Moldova.

Mă rog - e și interzis în Republica Moldova, știu ăia foarte bine de ce- se opune vehement ca grânele ucrainene să treacă pe Dunăre. Normal - strică boicotul lui Putin.

- când vine Orban și își bate joc de noi și de tot UE și NATO și face propaganda rusească la noi acasă, tace iar chitic.

În schimb - orice temă, oricât de mica, care vine din laboratoarele din Kremlin, Gigel o amplifică. Mișcarea anti-vax. Că noi am fi colonie. Că occidentul ne vrea răul (în schimb probabil Orban și Putin ne vor binele ce să zic). O să înceapă și că roșiile occidentale sunt probabil cu otravă nu ca alea dacice de la noi, pe model Dragnea. Dacă nu vedeți ce face Gigel și cine îl pilotează, eu nu știu ce să vă mai fac. Se cheamă trădare și e pedepsită cu Codul Penal, care evident nu se aplică în cazul lui, fiind un stat eșuat așa cum a declarat chiar șeful statului.” a scris Andrei Caramitru, pe Facebook, despre președintele AUR, George Simion. 

Zeci de comentarii au curs după mesajul lui Andrei Caramitru, în doar 40 de minute. Postarea are peste o mie de aprecieri. 

Recent, George Simion aplauda căderea Guvernului în Italia, sugerând că asta ar putea urma și-n România: 

”ALEGERI ANTICIPATE în Italia pe 25 septembrie.  Guvernul globalist a căzut. Reușim și în România! Voi fi în luna septembrie în Italia pentru a îndemna toți românii să voteze cu forțele patriotice. Duminica asta, 24 iulie, la 14:30 sunt la întâlnirea cu românii din Marea Britanie!”. 

Articole similare

Top citite
Visarion Alexa

Profesor universitar, întrebare cheie în cazul preotului Visarion Alexa: M-a frapat un aspect

Nadine Voindrouh

Celebra Nadine: Am fost certată de compania de electricitate pentru că deși am scăzut cu 23% consumul electric nu e suficient

Șmecherie cu facturile uriașe la energie. Elena Cristian: Și eu am fost victimă. Este o încălcare a legii. Instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze imediat

Alexe

Marea greșeală în cazul preotului Visarion Alexa. Ce nu spune nimeni

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)

Care sunt cele mai bune mezeluri. Bilic: Are cele mai puține calorii

Foto: pexels, Mark Vegera

Oamenii de știință susțin că nu ar trebui să ucidem niciodată un păianjen în casa noastră. Iată de ce


Cele mai noi articole