Cât a plătit Dana Rogoz pentru o noapte de cazare în Bali. Suma este ireală
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
În stilul său obișnuit, Dana Rogoz și-a ales din nou Asia drept destinație pentru vacanța de vară.

Actrița se află în prezent în Bali, unde se bucură de relaxare alături de familie. Fiind activă pe rețelele de socializare, Dana își ține fanii la curent cu aventurile sale exotice, oferind detalii din fiecare colț al insulei.

Dana Rogoz a împărtășit cu entuziasm pe rețelele de socializare impresiile sale despre locația de vis în care este cazată. Actrița a descris locul ca fiind „superb” și „de vis”, adăugând că prețul pentru o noapte de cazare pentru patru persoane este „ireal”.

A prezentat recent cabana de vis unde ea și familia sa vor petrece două nopți în Bali. Este vorba despre o construcție din lemn, situată în mijlocul naturii și oferind o priveliște spectaculoasă.

”Am ajuns la Villa Kepuh, aflată în mijlocul junglei. Venisem cu inima puțin strânsă, căci cazarea aceasta costă 12 euro pe noapte- cabană cu 2 paturi, iar cabana rezervată lui Barbu, cu un pat dublu, doar 10 euro. Priveliștea e minunată! E departe de zonele aglomerate și turistice ale insulei. Cina am luat-o tot la cazare, doamnele gătind special pentru noi, fiind singurii cazați în acest foarte mic resort, de doar 6 casuțe.”, a spus Dana Rogoz.

Așadar, prețul pentru o noapte de cazare a fost de numai 12 euro, adică aproximativ 85 de lei.

Dana Rogoz și soțul ei formează un cuplu demai bine de 20 de ani.

În luna mai a anului trecut, Dana Rogoz le-a dezvăluit urmăritorilor săi că a sărbătorit 19 ani de relație cu soțul său, Radu Dragomir, tatăl copiilor ei.

Atunci, actrița a scris câteva rânduri frumoase despre relația pe care ea o are cu regizorul.

”143/365 Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație! Deja pot spune ca mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Ce noroc că ne-am întâlnit. Și cât de multe am realizat împreună în acești 19 ani, iubind. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Despre Dana Rogoz

Dana Rogoz este o cunoscută actriță și prezentatoare de televiziune din România, apreciată pentru cariera sa în lumea spectacolului. A debutat la o vârstă fragedă și a devenit faimoasă pentru rolurile sale în seriale TV și emisiuni pentru copii. De-a lungul anilor, Dana a reușit să se impună ca o prezență constantă pe micile ecrane și în inima publicului român.

Dana Rogoz și-a făcut debutul în televiziune la doar 9 ani, în emisiunea pentru copii „Abracadabra”, unde a devenit faimoasă pentru rolul Abramburica. Acest rol i-a adus popularitatea și a deschis calea pentru alte oportunități în televiziune și film.

A continuat să își dezvolte cariera în seriale de televiziune și filme, remarcându-se prin talentul său și capacitatea de a aborda diverse personaje. A jucat în seriale de succes precum „La Bloc”, „State de România” și „Moștenirea”. De asemenea, a avut apariții notabile în filme românești și proiecte teatrale.

Pe lângă activitatea sa în televiziune și film, Dana Rogoz este cunoscută pentru implicarea sa în diverse proiecte personale și campanii umanitare. Este activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește momente din viața sa profesională și personală cu fanii săi. Blogul său personal și conturile de pe platformele de socializare sunt surse de inspirație pentru mulți tineri, abordând subiecte variate, de la modă și stil de viață, la experiențe de călătorie și parenting.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel