Cât de departe de apus sunt Smiley, Puya și Cabron? O nouă colaborare încearcă să pătrundă în topurile muzicale /video
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Cabron, Smiley și Puya, trei dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țară, s-au reunit pentru a crea piesa "Departe de apus". Mai mult decât o simplă colaborare, piesa este un manifest motivațional, o poveste de succes și un omagiu adus unui tânăr campion excepțional.

Prietenie de două decenii și un mesaj puternic

"Departe de apus" marchează 20 de ani de prietenie și de drum comun pentru Cabron, Smiley și Puya. Cei trei artiști au ales această ocazie specială pentru a lansa o piesă cu un mesaj puternic, menit să inspire și să motiveze ascultătorii.

O poveste de film: Edwin Petrea, "Il Fenomeno" din artele marțiale

Piesa este dedicată tuturor celor care țintesc sus și nu renunță la visurile lor, indiferent de obstacole. „Departe de apus” aduce, pe lângă scânteia de care are nevoie fiecare om pentru a merge mai departe pe drumul său în ciuda piedicilor, și povestea de succes a lui Edwin Petrea. E vorba de „Il Fenomeno” din artele marțiale, așa cum îl descrie antrenorul său Dorel Simion, considerat puștiul minune al sportului românesc. Născut la Ploiești, la doar 15 ani este campion la 6 sporturi de contact, câștigă toate concursurile de kickboxing, box, lupte libere, kempo, sport BJJ și MMA. El are deja în portofoliu câteva sute de medalii și cupe naționale și internaționale.

„Mă tot uitam cum toată lumea face colaborări și că toate, culmea, sunt colaborările anului. Așa că m-am enervat și am adus pe piesă doi dintre cei mai buni tovarăși de-ai mei de-o viață, Smiley și Puya, pentru a face chiar colaborarea anului, sau, de ce nu, chiar a ultimilor ani. Piesa Departe de Apus are un mesaj puternic motivațional, fiind fix ce ai nevoie să auzi când ești căzut la pământ, iar oamenii din jurul tău nu te încurajează pentru a merge mai departe spre visul tău. Cred că fiecare dintre noi trebuie să știe că un vis trebuie urmat până la capăt, indiferent de obstacolele pe care le întâlnești, pentru că până la urmă fără obstacole parcă nu ar mai avea haz tot drumul și dacă nu e și greu, nu găsești satisfacția de la final. În clip apare cel mai potrivit personaj pentru acest mesaj, Edwin Petrea – un tânăr foarte talentat de la mine din Ploiești, un exemplu care țintește cel mai sus. Este deja campion la 6 stiluri diferite de luptă la numai 15 ani și, e clar, este Departe de apus. Totul prin muncă multă, disciplină, familie alături și un vis pe care-l urmărește zi de zi”, povestește Cabron.

Un clip emoționant și o echipă de excepție

Clipul piesei "Departe de apus" a fost filmat atât în București, cât și în sala de antrenament a lui Edwin Petrea. Imaginile surprind momente din antrenamentele sale intense, dar și bucuria victoriilor obținute. Echipa din spatele clipului este una de excepție, incluzând nume sonore din industria muzicală românească, precum Iulian Moga (regia), Feenom (producția muzicală), Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Maria-Tiberiu (Smiley) și Gardescu Dragoș (Puya) (text).

„Campionii se pot naște oriunde, nu există imposibil atunci când ai drumul, dar mai ales visul tău, atunci când ai pasiune și muncești pentru el, atunci când nimic nu este prea mult sau prea greu, atunci când obstacolul apărut este doar un prilej să mergi mai sus și să devii mai puternic. Îmi doresc ca toți oamenii să își înțeleagă puterea, să aibă încredere în ei și să nu se lase doborâți de vorbe, de descurajări, de prejudecăți. Fiecare dintre noi poate fi un campion în lumea lui sau în lumea mare atât timp cât nu-și pierde bucuria, pasiunea și visul.
Departe de apus este combustibilul pentru toți cei care au un vis de atins”, declară Smiley despre colaborarea-eveniment cu Cabron și Puya. 

Youtube video image

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel