Cazul controversat al lui Gheorghe Nichita. Chirieac: A făcut un prejudiciu de 13.000 de lei, ancheta a costat un milion. Niciun stat responsabil nu ar proceda aşa
Autor: Alexandru Negrici
Data publicării:
Cazul condamnării lui Gheorghe Nichita, pentru că și-a spionat amanta cu ajutorul Poliției Locale, a fost disecat la emisiunea „Defereți mass media”, produsă de DC News.

"Nici nu știu cum să caracterizez ceea ce se întâmplă cu Nichita, mai ales după ce am văzut că totul se întâmplă conform unui mecanism. După ce că l-au condamnat degeaba, el fiind un primar vrednic, care a ridicat Iașiul, indiferent dacă personajul e simpatic sau antipatic pentru unii, l-au condamnat 5 ani pentru un amantlâc, fără pagube, fără furt.

Când s-a dus la Vaslui să se predea la penitenciarul de care aparținea, care credeți că au fost știrile? „Primarul recidivist a fost prins în sfârșit”. Asta după ce omul s-a dus să se predea.”, a precizat Cozmin Gușă.

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit în discuție, caracterizând titlul expus de Gușă ca fiind „imbecil”.

"Este tulburător! Prejudiciul în acest caz a fost 13.000 de lei. Ancheta respectivă cred că a costat 1 milion de lei, după care îl mai ții 5 ani pe casă și masă (n.r. costurile de întreținere din penitenciar), atât pe el cât și pe șeful de la Poliția Locală, ceea ce te mai costă 1 milion de lei. Niciun stat responsabil din lumea asta nu ar proceda așa.”, a continuat Bogdan Chirieac.

"Despre cazul acesta trebuie vorbit. M-am întâlnit cu săracul de el, acum o lună și jumătate, la o înmormântare. A venit, l-am tras lângă mine, pentru că mie mi-a plăcut de Nichita, n-am fost prieteni apropiați niciodată, dar mi-a plăcut ceea ce a făcut. Omul lua multe medicamente, inclusiv preventiv, pentru că simțea că o să fie condamnat. Eu l-am liniștit, dar după aceea m-am gândit că ceea ce simțea el putea fi corect. El plătește, de fapt, pentru altele - pentru marea influență în Moldova, pentru marea influență în PSD, care era împotriva unui val, pentru faptul că este un lider laic foarte influent în interiorul Bisericii Ortodoxe din Moldova. El de aceea plătește, îmi pare tare rău de el”, a mai precizat Cozmin Gușă.

Articole similare

Fațada principală a vechii Burse din Copenhaga s-a prăbușit

S-a prăbușit fațada principală a vechii Burse din...


Top citite
Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook

Sharon și Kelly Osbourne au dezvăluit dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West, acuzat că l-a lovit pe bărbatul care a "agresat-o fizic" pe soția Bianca Censori


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel