Cazul controversat al lui Gheorghe Nichita. Chirieac: A făcut un prejudiciu de 13.000 de lei, ancheta a costat un milion. Niciun stat responsabil nu ar proceda aşa
Autor: , Alexandru Negrici | Dată: 03 sep 2022, 20:38
Cazul condamnării lui Gheorghe Nichita, pentru că și-a spionat amanta cu ajutorul Poliției Locale, a fost disecat la emisiunea „Defereți mass media”, produsă de DC News.

"Nici nu știu cum să caracterizez ceea ce se întâmplă cu Nichita, mai ales după ce am văzut că totul se întâmplă conform unui mecanism. După ce că l-au condamnat degeaba, el fiind un primar vrednic, care a ridicat Iașiul, indiferent dacă personajul e simpatic sau antipatic pentru unii, l-au condamnat 5 ani pentru un amantlâc, fără pagube, fără furt.

Când s-a dus la Vaslui să se predea la penitenciarul de care aparținea, care credeți că au fost știrile? „Primarul recidivist a fost prins în sfârșit”. Asta după ce omul s-a dus să se predea.”, a precizat Cozmin Gușă.

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit în discuție, caracterizând titlul expus de Gușă ca fiind „imbecil”.

"Este tulburător! Prejudiciul în acest caz a fost 13.000 de lei. Ancheta respectivă cred că a costat 1 milion de lei, după care îl mai ții 5 ani pe casă și masă (n.r. costurile de întreținere din penitenciar), atât pe el cât și pe șeful de la Poliția Locală, ceea ce te mai costă 1 milion de lei. Niciun stat responsabil din lumea asta nu ar proceda așa.”, a continuat Bogdan Chirieac.

"Despre cazul acesta trebuie vorbit. M-am întâlnit cu săracul de el, acum o lună și jumătate, la o înmormântare. A venit, l-am tras lângă mine, pentru că mie mi-a plăcut de Nichita, n-am fost prieteni apropiați niciodată, dar mi-a plăcut ceea ce a făcut. Omul lua multe medicamente, inclusiv preventiv, pentru că simțea că o să fie condamnat. Eu l-am liniștit, dar după aceea m-am gândit că ceea ce simțea el putea fi corect. El plătește, de fapt, pentru altele - pentru marea influență în Moldova, pentru marea influență în PSD, care era împotriva unui val, pentru faptul că este un lider laic foarte influent în interiorul Bisericii Ortodoxe din Moldova. El de aceea plătește, îmi pare tare rău de el”, a mai precizat Cozmin Gușă.

Articole similare

Weekend Festival. Concert la RADIO DCNews

Nu rata ”Weekend Festival Part 3” la Radio DCNews. 

Airbus va face anul acesta peste 13.000 de angajări

Grupul aeronautic european Airbus SE a anunţat că în...


Top citite
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu

Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Foto: Agerpres

Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu de Crăciun și Revelion. Nepoata lor, dezvăluire: Dacă lipseau era vai şi-amar!

Ateneul Român

De ce Ateneul Român este rotund

Foto: Instagram/NetiSandu

Neti Sandu, agresată pe stradă, în văzul lumii: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace / Foto: Facebook

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace

Denise Rifai, despre zvonurile legate de Dan Bittman: Este un bărbat minunat


Cele mai noi articole

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5 pașapoarte

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5...