Ce avere a adunat Jennifer Lopez și din ce câștigă bani, în afară de muzică
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Jennifer Lopez e una dintre cele mai de succes artiste din lume, iar sumele pe care le-a adunat în conturi până acum vorbesc de la sine. Pe lângă muzică, diva se pricepe și la afaceri, iar actoria e a doua mare pasiune a ei, așa că nu e de mirare că are succes pe toate planurile. 

J. Lo îmbină perfect muzica și cariera cinematografică, dar își face timp și pentru business. Așa se face că averea pe care a adunat-o până la 51 de ani se ridică la peste 400 milioane de dolari. Diva câștigă aproximativ 40 de milioane în fiecare an, iar domeniile în care activează au depășit granițele muzicii și ale actoriei.

Anul trecut, Jenny from the block și-a transformat pasiunea pentru produse cosmetice în business și a lansat pe piață brand-ul J. Lo Beauty, o linie de produse de skin-care potrivită pentru toate vârstele și toate tipurile de piele. 

Când se va lansa SEZONUL 2 din „SQUID GAME”? Anunțul a fost făcut

Deși cei mai mulți bani i-a câștigat din muzică, nici cariera cinematografică nu e de neglijat. Rolul Selenei Quintanilla i-a adus recunoaștere pe plan mondial în calitate de actriță. În afară de rolurile din comedii romantice și câteva drame, J. Lo s-a implicat în industria de la Hollywood și în calitate de producătoare.

Să nu mai punem la socoteală rolul de jurat la American Idol, care i-a adus între 12 și 17.5 milioane de dolari pe sezon, fiind prezentă la masa juriului în sezoanele 10, 11, 13, 14 și 15. Așa că, mesajul pe care îl are în piesa lansată alături de Maluma anul trecut nu e departe de adevăr. 

Articole similare

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a...


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Captura Youtube

Preotul robot cu inteligență artificială „Părintele Justin” este excomunicat din biserică după doar o zi

Printul Harry

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate / Facebook

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel