Ce i-a cerut Shurubel de la „Vorbește lumea” lui Moș Crăciun: „Dacă îmi dai chestiile astea, sunt cel mai fericit”
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Shurubel a vorbit despre planurile pe care le are anul acesta pentru Crăciun, dar și despre copilărie.

Shurubel poate fi urmărit de luni până vineri în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de pe Pro TV. Îndrăgitul prezentator are o energie greu de egalat și un spirit vesel, care l-a propulsat rapid la inimile fanilor. Totuși, dacă pe micile ecrane este extrem de organizat și pare că îi iese totul perfect, în ceea ce privesc sărbătorile de iarnă, care se apropie pe zi ce trece, Shurubel susține că situația stă cu totul diferit. Acesta trebui să se împartă între familia sa și a partenerei lui de viață, lucru care pare a fi destul de greu de realizat.

„Mă rup în două (n.r. râde). În sensul că o parte din mine face Crăciunul la București cu părinții mei, iar cealaltă parte merge la Sibiu pentru Crăciunul cu părinții soției. Nu știu cum o să mă lipesc la loc după aceea, dar rezolv eu cumva.”, a declarat Shurubel, în exclusivitate pentru Spectacola

Cât despre cadoul ideal pe care vrea să-l primească de la Moș Crăciun, Shurubel și-a expus această dorință în stilul său caracteristic, adică plin de umor.

„Sunt un tip ușor de mulțumit. Sunt mare fan napolitane și covrigei vanilați. Dacă îmi dai chestiile astea două pe o plajă din Maldive... sunt cel mai fericit. Totul este despre lucrurile simple.”, a mai spus acesta. 

Ce cadou vrea să le ofere prezentatorul celor dragi

Când vine vorba însă de cadourile pe care le pregătește pentru cei dragi, Shurubel vrea să ofere un cadou deosebit, care însă nu este acceptat de părinții săi. 

„Mă tot chinui să le ofer vacanțe părinților mei, dar nu pot să îl conving pe tata să se clintească din fața televizorului. Deci vacanțe le-aș oferi... vacanțe și cursuri. Tot felul de cursuri: de dans, de gătit, de programare, ce vor ei.”, a mai dezvăluit el. 

Cum arăta Crăciunul în copilăria lui Shurubel

Shurubel și-a amintit cu nostalgie și de perioada Crăciunului, petrecut în copilărie. Acesta a povestit amuzat cum îi descoperea de fiecare dată cadourile Moșului, dar și cum făcea ghețuș pe trotuare, alături de alți copii din zona în care locuia.

„Îmi aduc aminte doar că noi, copiii de la bloc, formam și întrețineam fâșii cât mai lungi de gheață pe trotuar sau pe stradă și alunecam pe ele toată ziua. Acum, ca adult, nu mi se mai pare așa de amuzant, că am treabă, mă grăbesc și nu le observ. Am devenit unul dintre vecinii aceia care țipau la noi să nu mai facem ghețuș în fața scării.

Tradiția era ca Moș Crăciun să lase cadourile pentru mine și fratele meu în debaraua de lângă baie, cu câteva zile înainte de 25 decembrie. Nu știu nici acum de ce le lăsa așa devreme la noi, dar eu și fratele meu am presupus că eram foarte cuminți și meritam. Știam de ele, dar le lăsam acolo și nu suflam o vorbă până în seara de Ajun, când apăreau sub brad.”, a mai dezvăluit acesta, pentru sursa citată. 

Masa de Crăciun  trebuie să fie plină, ca la orice sărbătoare, însă, de preferat, Shurubel spune că ar trebui să lipsească două preparate de aici, pe care nu le-a consumat niciodată.

„Nu gătesc, dar mănânc. Deci pot să vă spun ce ar putea să lipsească de pe masa de Crăciun. Aș fi super ok fără tobă și caltaboș. Pur și simplu corpul meu le respinge. Mama n-a înțeles asta, așa că le făcea în fiecare an. Și tot ea le și mânca.”, a mai dezvăluit prezentatorul TV.

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European

Foto: Pixabay

Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii

Taylor Swift

Taylor Swift a lansat vineri un nou album, care ar putea stabili noi recorduri

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă/Facebook

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel