Ce l-a apucat pe Samuel Eto'o de a lovit un youtuber la CM 2022: Mi-a distrus camera - Video
Autor: radiodcnews Team | Dată: 06 dec 2022, 16:44
Un videoclip care îl arată pe fostul mare atacant Samuel Eto'o, actualul preşedinte al Federaţiei cameruneze de fotbal (FECAFOOT), lovind cu genunchiul în faţă un youtuber algerian a devenit viral marţi pe reţelele de socializare, transmite AFP. 

Imaginile arată cum Samuel Eto'o loveşte în faţă un cameraman, care a căzut pe spate. Bărbatul agresat a fost identificat drept Sadouni SM, care are 66.000 de abonaţi pe YouTube.

Eto'o era înconjurat de mai multe persoane, care nu au reuşit să-l reţină. Scena s-a petrecut pe stadionul 974, imediat după meciul Brazilia - Coreea de Sud (4-1), disputat luni seara în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

În videoclip se pot vedea şi suporteri brazilieni în tricouri galbene. La începutul acestui videoclip de 57 de secunde, Eto'o, în şapcă albastră, dă selfie-uri fanilor înainte ca youtuberul să-i adreseze o întrebare care nu poate fi înţeleasă. În schimb, se aude clar cum youtuberul pronunţă 'Gassama! Gasama!'

Cameramanul vorbea de arbitrul gambian Bakary Gassama, care a oficiat la meciul Algeria - Camerun (1-2 după prelungiri) din returul barajului de calificare la CM 2022.

În urma acestui rezultat, 'leii neîmblânziţi' au obţinut biletele pentru turneul final din Qatar în dauna 'vulpilor deşertului'. După eliminare, numeroşi algerieni l-au suspectat pe arbitru că a fost cumpărat.

'Am făcut asta pentru Algeria', a explicat marţi Sadouni SM într-un videoclip.

'Sunt la secţia de poliţie pentru anchetă. Trebuie să distribuiţi acest videoclip, fiindcă Eto'o este o personalitate, mă tem că vor muşamaliza dosarul, dar am încredere în poliţia din Qatar', a continuat youtuberul în acest videoclip. Eto'o 'mi-a distrus camera şi microfonul, m-a lovit aici (în bărbie - n. r.)', a povestit el.

Un responsabil al FECAFOOT a indicat marţi dimineaţă pentru AFP că acest for nu doreşte să reacţioneze. Samuel Eto'o este de asemenea ambasador al comitetului de organizare al Mondialului din Qatar. 

Articole similare

Top citite
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu

Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Foto: Agerpres

Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu de Crăciun și Revelion. Nepoata lor, dezvăluire: Dacă lipseau era vai şi-amar!

Ateneul Român

De ce Ateneul Român este rotund

Foto: Instagram/NetiSandu

Neti Sandu, agresată pe stradă, în văzul lumii: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace / Foto: Facebook

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace

Denise Rifai, despre zvonurile legate de Dan Bittman: Este un bărbat minunat


Cele mai noi articole

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5 pașapoarte

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5...