Ce tipuri de cosmetice prefera femeile sa cumpere la reducere?
Autor: Editor Team
Data publicării:
In anul 2020, un studiu realizat de catre Picodi.com scotea la iveala faptul ca femeile obisnuiesc adesea sa cumpere cosmetice in mod impulsiv. Exista desigur si femei cumpatate care stiu ce-si doresc si fac achizitii de acest fel doar la nevoie, cele mai iubite si cautate fiind produsele de ingrijire si de machiaj premium, ce apartin unor branduri renumite.

Cel mai bun moment pentru a umple cosul de cumparaturi sau pentru a bifa de pe lista de dorinte e atunci cand gasesti cosmetice la pret redus , cum se intampla des pe bestvalue.eu. Sau momentul in care femeile cu un buget redus isi pot debifa de pe lista de dorinte produsele favorite la un pret si mai bun. Iata si principalele categorii de cosmetice de interes.

Parfumuri la reducere - printre cele mai cautate promotii la cosmetice

Parfumurile de top, deosebite si persistente, au costuri ce pornesc de la cateva sute de lei. Si nu e la indemana oricui sa fie achizitionate fara efort in lipsa unor potentiale oferte prin care se pot achizitiona cu adevarat parfumuri la reducere cu minimum 20-30%. Scaderile semnificative de pret se pot cumula atunci cand se doresc mai multe branduri. Iar cand se trage linie, cu un pret avantajos se pot cumpara si descoperi multe parfumuri deosebite, cum sunt si la notino.ro.

Un parfum de brand este in acelasi timp si o idee grozava de cadou, caci toate lumea iubeste parfumurile si exista cel putin o combinatie de arome pentru fiecare persoana in parte.

Rujurile si produsele pentru ingrijirea buzelor

Rujurile sunt printre cele mai iubite produse cosmetice din toate timpurile, la nivel global. Atunci cand femeile au o zi dificila, starea de spirit li se poate imbunatati daca aplica un ruj intr-o culoare intensa, cum e rujul rosu. De aceea, atunci cand femeile primesc vouchere de cumparaturi sau vor gasi oferte de care pot profita ca sa-si cumpere rujuri frumoase, dar scumpe in mod obisnuit, nu se vor gandi de doua ori inainte de a le adauga in cosul de cumparaturi.

In aceasta de categorie de interes intra si scruburile de buze, creioanele pentru conturare, dar si balsamurile de buze care hranesc si restabilesc pielea crapata si uscata. Tot mai cautate au devenit in ultima vreme si tratamentele pentru marirea buzelor, ce ofera un efect temporar de volum, fara durere sau orice alt disconfort
major precum o interventie cosmetica.

Palete de farduri si produse pentru conturarea ochilor, respectiv a sprancenelor

Senzualitatea unei femei poate fi transmisa si prin privirea acesteia. Frumusetea poate fi subliniata si prin conturarea trasaturilor fetei, pe langa un machiaj alcatuit prin intermediul celor mai deosebite calitative farduri de pleoape. Astfel, de pe lista cumparaturilor de cosmetice la reducere nu vor lipsi nici rimelurile, tusurile de ochi sau produsele destinate sprancenelor.

Discount.ro afirma de asemenea ca perioadele in care exista discounturi la produse de ingrijire personala sunt excelente pentru ca doamnele sa-si refaca stocul la deodorante, geluri de dus sau produse pentru hidratarea pielii. Atentia femeilor se orienteaza si catre serurile cu acid hialuronic, produsele antirid, dar si catre casetele cadou ce pot fi daruite oamenilor dragi.

Articole similare

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună

Monica Anghel a postat o poza pe Instagram împreună cu...

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift

Kim Kardashian își pierde rapid adepții, în timp ce...


Top citite
Rapperul Travis Scott

Travis Scott vine în România! Cât a costat să cânte în Costinești

Captura Instagram

Delia a început să danseze de fericire pe TikTok: Vine băiatu

Captura Youtube

Dorian Popa a explicat de unde provine vorba "Hâtz Johnule". Totul a plecat din 1994

Captura Youtube

Vrei să te stabilești în Norvegia? Daniel Solheim a oferit informații pas cu pas

Captura Youtube

Cum se lucrează pe străzile din București în prag de alegeri

Captura Youtube

Ce este harm reduction. Dr. Alin Popescu: Este un concept foarte generos


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună

Monica Anghel a postat o poza pe Instagram împreună cu...

pixel