Cea mai mare dorință a lui Cătălin Botezatu: „Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit”
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Cătălin Botezatu a dezvăluit ce dorințe are, la final de 2022.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai ocupați și solicitați designeri de la noi din țară. Cu toate acestea, creatorul de modă alege să-și petreacă Sărbătorile de Iarnă în țara noastră, alături de cele mai dragi persoane.

„Anul acesta, ca de fiecare dată, Crăciunul îl fac cu prietenii, într-un loc special și drag sufletului meu, la o pensiune din Sibiu, la buna mea prietenă Meri, care se ocupă de mine ca de un copil. O consider ca pe o mamă, dar și pe ca o foarte bună prietenă. E un loc foarte special, în munți, iar dacă ninge s-ar putea să fie totul chiar feeric. Totul este superb, este ca pe vremuri, ușor actualizat, dar e un loc pe care ar trebui să-l vadă foarte multă lume, fie că este vară, toamnă, primăvară sau Crăciun.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Spectacola

Când vine vorba de copilărie, acesta are și o tradiție pe care o păstrează până în ziua de astăzi.

„Tradițiile din copilărie s-au mai dus. Într-adevăr, mai fac bradul, și îl fac mai devreme, ca să mă bucur de el, pentru că stau foarte puțin acasă și pregătesc cadouri, pentru că a dărui înseamnă a iubi.”, a continuat el.

Ce își dorește designerul, la final de an

Chiar dacă nu-și dorește nimic material, Cătălin Botezatu are totuși o dorință la final de 2022.

„În afara faptului că îmi doresc să fiu sănătos, îmi mai doresc să fiu puțin, cât se poate, măcar un dram de fericire. Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit. Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că sunt o imagine publică și trebuie să ai o ușoară mască, nu falsă, dar nici nu poți să apari în fața oamenilor, fanilor, supărat, posomorât, pentru problemele pe care le ai. Oamenii vor să vadă întotdeauna un Cătălin Botezatu urcat pe acel piedestal, lipsit de probleme, dar nu e tot timpul așa. 

Fericirea pentru mine înseamnă atât de puțin. Fericirea pentru mine este să fii într-un loc frumos, nu neapărat sofisticat, cu persoana pe care o iubești și care să te iubească, așa, simplu, pentru cine ești, nu pentru vedeta Cătălin Botezatu, pentru omul Cătălin Botezatu, care să spună cuvinte frumoase, să aibă simțul umorului, care să se bucure de aceleași lucruri frumoase de care te bucuri și tu. Asta înseamnă fericirea. 

90% dintre oameni nu mai văd omul adevărat, în ziua de astăzi. S-a întâmplat și în anturaj, și între prieteni, în tot ce vrei tu. S-au cernut.”, a mai dezvăluit în exclusivitate Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Foto: Freepik

Elicopterul trimis de NASA pe planeta Marte a transmis ultimul său mesaj spre Terra

FOTO: captura video Instagram @Celine Dion

Documentarul despre Celine Dion va fi lansat în iunie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

De ce a fugit prinţesa moştenitoare a tronului olandez în Spania: "Consecinţe enorme asupra vieţii sale". Și Mark Rutte a fost vizat

Fotografie de la Sarah Chai/ Pexels

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Captura Facebook

Bunica Arianei Grande, în vârstă de 98 de ani, intră în istorie devenind cea mai în vârstă artistă inclusă în Billboard Hot 100

David Beckham o sărbătorește pe "frumoasa soție" Victoria Beckham la împlinirea a 50 de ani/Facebook

David Beckham o sărbătorește pe "frumoasa soție" Victoria Beckham la împlinirea a 50 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel