Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Celine Dion și Lady Gaga vor cânta împreună la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, vineri. Potrivit jurnalistului francez Thierry Moreau, care a postat pe rețeaua socială X, duo-ul a repetat un duet al piesei clasice „La Vie en Rose” de Édith Piaf. El a adăugat că Dion va fi îmbrăcată de Dior.

Zvonurile despre participarea cântăreței celebre pentru „My Heart Will Go On” la Jocurile Olimpice au început după ce, miercuri, 23 iulie, s-a raportat că aceasta se cazează la Hotelul Royal Monceau, aproape de Champs-Élysées, unde se afla și Lady Gaga, scrie The Independent.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice ar marca prima apariție pe scenă a lui Dion din 2022, după ce și-a anulat turneul mondial și a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide (SPS), o afecțiune neurologică rară și incurabilă care cauzează adesea rigiditate musculară și spasme dureroase.

Ministrul francez al sportului, Amélie Oudéa-Castéra, a alimentat și mai mult speculațiile când a remarcat pe canalul TF1, în emisiunea de mic dejun „Bonjour”, că prezența lui Dion la Paris „nu este întâmplătoare”.

„Există o multitudine de roluri posibile într-o ceremonie de deschidere,” a adăugat ea.

Dion a postat și câteva fotografii de la Muzeul Luvru pe 24 iulie. „De fiecare dată când revin la Paris, îmi amintesc cât de multă frumusețe și bucurie mai există de experimentat în lume. Iubesc Parisul și sunt atât de fericită să fiu înapoi! Mulțumesc prietenilor noștri minunați de la Luvru!” a scris ea în descrierea de pe Instagram.

Lista Artiștilor Păstrată în Secret

Lista completă a artiștilor pentru ceremonia de deschidere este păstrată în mare secret, singurul cântăreț confirmat fiind artista franceză Aya Nakamura.

În aprilie, Dion a sugerat o revenire într-un interviu pentru Vogue France: „Din punctul meu de vedere, am două opțiuni. Fie mă antrenez ca un atlet și muncesc foarte mult, fie renunț și stau acasă, ascultându-mi melodiile, stând în fața oglinzii și cântând pentru mine.”

„Am ales să lucrez cu tot corpul și sufletul, de la cap până la picioare, cu o echipă medicală. Vreau să fiu cea mai bună variantă a mea. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel!”

Apariția lui Dion la ceremonia de deschidere ar marca o revenire triumfătoare pentru una dintre cele mai emblematice voci ale lumii muzicale. Cariera sa impresionantă, care se întinde pe mai multe decenii, a fost marcată de numeroase hituri și turnee de succes. Deși diagnosticul de SPS a pus o pauză carierei sale live, determinarea și pasiunea ei pentru muzică rămân neclintite.

Fanii și criticii deopotrivă așteaptă cu nerăbdare performanța sa, anticipând un moment memorabil care va adăuga strălucire și emoție ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Jocurile Olimpice de la Paris

Jocurile Olimpice de la Paris vor începe cu o ceremonie spectaculoasă pe malurile râului Sena, înainte ca competițiile să înceapă oficial sâmbătă, 27 iulie, și să continue timp de 16 zile. Parisul este primul oraș care găzduiește Jocurile de vară pentru a treia oară, după edițiile din 1900 și 1924.

Această ediție a Jocurilor Olimpice promite să fie una deosebită, cu evenimente desfășurate în locații iconice și o ceremonie de deschidere care va combina tradiția cu inovația. Organizatorii au promis o experiență de neuitat atât pentru sportivi, cât și pentru spectatori, celebrând spiritul olimpic într-un mod unic.

Participarea lui Celine Dion și Lady Gaga la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris adaugă un plus de anticipare și entuziasm pentru acest eveniment global. Fanii din întreaga lume vor urmări cu nerăbdare acest moment, care marchează o revenire importantă pentru Dion și o colaborare memorabilă cu Lady Gaga.

Pe măsură ce Jocurile Olimpice de la Paris se apropie, atenția lumii se îndreaptă spre orașul luminii, pregătit să strălucească sub reflectoarele globale. Cu artiști de renume mondial și competiții sportive de top, această ediție a Jocurilor Olimpice promite să fie una pentru istorie.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

Doliu în lumea muzicii. A murit Sérgio Mendes

Muzicianul brazilian Sérgio Mendes a murit.


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel