Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Cher a făcut o glumă despre faptul că cele două divorțuri ale sale au fost „mai ușoare” decât includerea în Rock & Roll Hall of Fame, în timpul ceremoniei de intrare din acest weekend.

Cântăreața hitului „Strong Enough” a fost onorată în prestigioasa instituție în cadrul unui eveniment desfășurat sâmbătă seara, la Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland, Ohio.

După o introducere făcută de Zendaya, Cher a urcat pe scenă în aplauzele entuziaste ale publicului.

„A fost mai ușor să divorțez de doi bărbați decât să ajung în Rock & Roll Hall of Fame”, a glumit ea, stârnind râsete. „Vreau să-i mulțumesc tutorelui meu, David Geffen, pentru că a scris o scrisoare către directori, și iată-mă acum, haha! Mulțumesc, David, că ți-a păsat atât de mult de mine”.

Cher, care a fost căsătorită cu Sonny Bono din 1964 până în 1975 și cu Gregg Allman între 1975 și 1979, a continuat prin a împărtăși sfaturile prețioase primite de la mama sa, Georgia Holt.

„Mama mereu spunea: 'Dacă ești la pământ, trebuie să te ridici din nou'. Și, de-a lungul vieții mele, am fost foarte jos... Mai jos decât burta unui șarpe, cum ar zice mama. Oamenii mi-au spus că am terminat, că mai am doar 10 minute de glorie, dar lecția pe care am învățat-o de la ea a fost să nu renunț niciodată”, a spus Cher, acum în vârstă de 78 de ani.

În discursul ei, artista s-a descris ca o cântăreață „bună”, dar nu „extraordinară”, și a reflectat asupra succesului hitului din 1998 „Believe”, care aproape că nu a văzut lumina zilei.

„Cu Believe, am schimbat sunetul muzicii pentru totdeauna, dar a fost un accident. Producătorul meu voia mereu mai mult, și într-o zi i-am spus: 'Dacă vrei să fie mai bine, caută o altă cântăreață'. Mai târziu, m-a sunat și mi-a spus: 'Cher, am găsit ceva'. Când l-am ascultat, am sărit amândoi de bucurie. Apoi, șeful casei de discuri a spus: 'Nu putem lansa asta, nimeni nu va ști că ești tu'. Iar eu am zis: 'Exact, asta e partea cea mai bună!'”

Alături de Cher, alte legende ale muzicii, precum Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Dave Matthews Band și Kool & The Gang, au fost incluse în Rock & Roll Hall of Fame anul acesta.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel