Cher va participa la gala amfAR de la Cannes pentru strângerea de fonduri în cercetarea împotriva SIDA
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
De la Cher la Tommy Hilfiger, unele dintre cele mai mari nume din industria modei și divertismentului au sosit la Antibes pentru a participa joi seară la o gală organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru cercetări împotriva SIDA. Evenimentul va avea loc într-una dintre cele mai luxoase și izolate stațiuni de pe Riviera Franceză, informează Reuters.

Demi Moore va găzdui cea de-a 30-a ediție a galei amfAR - The Foundation for AIDS Research -, care are loc anual în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

După un cocktail pe peluza Hotelului Du Cap-Eden-Roc, invitații la cină, care plătesc cel puțin 25.000 de dolari pentru un loc la masă, vor asista la recitaluri susținute de Cher și Nick Jonas.

"Am amintiri atât de frumoase de atunci când am fost invitată de prietena mea Elizabeth Taylor să găzduiesc unul dintre primele evenimente amfAR de la Cannes", a declarat Cher într-un comunicat de presă publicat înaintea evenimentului de joi seară.

Cher, o legendă a muzicii pop şi câştigătoare a premiilor Oscar, Grammy şi Emmy, a prezidat gala amfAR alături de Elizabeth Taylor în 1996, contribuind la succesul acestui eveniment, care a avut loc pentru prima dată în 1993. Ea a fost recompensată cu premiul inspiraţional amfAR în 2015.
Participanţii din acest an pot licita pentru lucrări ale unor artişti precum Andy Warhol şi Kenny Scharf, precum şi pentru experienţe unice în viaţă, cum ar fi o excursie în Antarctica, o vacanţă de lux în Maldive şi un rol episodic în serialul "Emily in Paris", în cadrul unei licitaţii live.

Pentru cei care îşi doresc un suvenir unicat de la această gală, vor fi scoase la licitaţie două fotografii alb-negru ale cântăreţei Cher, realizate de celebrul duo Mert Alas şi Marcus Piggott.

Reprezentanţii amfAR au precizat că, până în prezent, în cadrul acestei acţiuni de binefacere s-au strâns 264 de milioane de dolari pentru programele sale de cercetare privind sindromul imunodeficienţei umane dobândite (SIDA), cauzat de virusul imunodeficienţei umane (HIV). 

Articole similare

Massive Attack și concertul lor revoluționar pentru mediu

Massive Attack, legendara trupă de trip-hop din Bristol,...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel