Chris Martin de la Coldplay îi dedică Everglow lui Taylor Swift la un concert în Germania
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Chris Martin i-a adus un omagiu lui Taylor Swift și fanilor ei în timpul concertului Coldplay 'Music of the Spheres World Tour', susținut sâmbătă (20.07.24) la Düsseldorf.

În timp ce începea să cânte la pian piesa „Everglow” a trupei, Martin a împărtășit un mesaj sincer pentru interpreta hit-ului „Shake It Off”, care și-a încheiat cele trei concerte din cadrul „Eras Tour” în orașul vecin Gelsenkirchen vinerea trecută (19.07.24).

Vorbind de pe scena de la Merkur Spiel-Arena, Martin a spus: „Acum asta este pentru Taylor Swift pentru că a părăsit orașul. Acesta este pentru toți cei care vă simțiți triști astăzi pentru că Taylor a trebuit să plece în următorul oraș. Așa că cântăm acest cântec de dragoste, acest cântec de inimă frântă și îl trimitem lui Taylor oriunde s-ar afla astăzi.”

După cele trei nopți petrecute la Veltins-Arena, Taylor a luat Instagram pentru a le mulțumi fanilor germani pentru entuziasmul și sprijinul lor, împărtășind fotografii și videoclipuri de la concerte.

Cântăreața „Blank Space” a postat: „Acele 3 mulțimi din Gelsenkirchen au fost UIMITOARE și atât de grijulii? Au fost semne și inimi de hârtie, valul 'Betty' și tone de globuri 'salcie' DIY făcute din baloane + lanterne de telefon. Mulțumesc!!!”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a exprimat, de asemenea, aprecierea pentru răspunsul incredibil la ultimul ei LP, „The Tortured Poets Department”, care a rămas pe primul loc în primele 12 săptămâni în clasamentul Billboard 200 de albume, o piatră de hotar pe care nu a mai atins-o până acum.

Ea a postat: „Am vrut, de asemenea, să spun tuturor celor care au sprijinit «The Tortured Poets Department», sunt complet uimită de ceea ce ați făcut - a rămas pe locul 1 în primele 12 săptămâni de la lansarea sa și asta nu s-a întâmplat niciodată unui album de-al meu înainte, nici măcar pe aproape! Ești cel mai tare. Oricum, acum că am dat startul oficial concertelor noastre în Germania, abia aștept să ne vedem cu toții în Hamburg!”

„The Eras Tour” se îndreaptă acum spre Hamburg și Munchen în Germania, înainte de a merge în Polonia și Austria și apoi înapoi în Marea Britanie pentru încă cinci nopți pe stadionul Wembley din Londra.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel