Clotilde Armand acuză PSD şi PNL că blochează proiecte şi ameninţă cu plângeri penale. PSD, reacţie: Suntem mândri că reuşim să te blocăm
Autor: , Florin Ravdan | Dată: 01 aug 2022, 08:46
Continuă tensiunile dintre USR şi PSD şi PNL la Sectorul 1. Primarul Clotilde Armand ameninţă cu plângeri pentru abuz în serviciu, dar liberalii spun că sunt mândri că reuşesc să blocheze proiectele primarului. 

"În ședința de vineri de Consiliu Local al Sectorului 1 au fost respinse mai multe proiecte esențiale pentru comunitatea locală. PNL a blocat, cot la cot cu PSD, toate proiectele de dezvoltare ale comunității locale din Sectorul 1:

- criteriile de selecție a blocurilor pentru implementarea programului “Termoficare de la soare”,

- amplasarea, montarea și punerea în funcțiune a panouri fotovoltaice pe 10 școli și licee din Sectorul 1,

- achiziția și instalarea a 42 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice (Sectorul 1 pierde 8 milioane lei din fonduri europene din cauza consilierilor PNL și PSD. Banii urmau să fie alocați prin Administrația Fondului de Mediu pentru proiectul de instalare de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. Consilierii locali PNL și PSD l-au picat. Fără argument. A treia oară. Data finală de depunere a proiectului este 13 august 2022),

- preluarea unei părți din strada Jandarmeriei, necesară pentru modernizarea unitară a infrastructurii rutiere și a extinderii rețelelor de apă și canalizare din nordul Capitalei.

Asta fac acești consilieri peste tot unde sunt primari din partea USR și asta este realitatea. Ordinele le vin de mai sus. PNL și PSD sabotează de doi ani de zile dezvoltarea și parcursul spre civilizației al Sectorului 1 pentru că nu le mai merge cu combinațiile de tot felul, pentru că nu mai "pică" nimic pentru ei de la primărie, pentru ca în 2024 să spună că primarul nu a făcut nimic.

Însă nu am să stau spectatoare la spectacolul cinic și absurd descris mai sus. Voi depune săptămâna aceasta plângeri penale pentru abuz în serviciu împotriva consilierilor locali care sunt împotriva intereselor publice. Nu ne lăsăm. Continuăm!", a scris Clotilde Armand pe Facebook. 

Prima reacţie din PSD: "Suntem mândri că reuşim să te blocăm"

"Da, Clotilde Armand, suntem mândrii că reușim să te blocăm din a distruge complet sectorul 1!

Te-am blocat când ai vrut să tai bursele școlare, te-am blocat când ai vrut să lași spitalele fără finanțare, vom continua să-ți blocăm fiecare prostie!

Nu te putem bloca să minți dar nici nu mai e nevoie pentru că cetățenii încep să înțeleagă că ești cel mai incompetent primar pe care l-a văzut orașul acesta", a transmis Florin Petre Manole, preşedintele PSD Sector 1, pe Facebook. 

Primarul Sectorului 6, ironii la adresa lui Clotilde Armand: Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a publicat o postare acidă la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Ciutacu a ironizat-o pe Clotilde pentru faptul că s-a lăudat că serviciul de ridicare mașini din Sectorul 1 a devenit vedetă pe rețele de socializare pentru că a luat pe sus un bolid Ferrari.

„Fac ceva greșit, ceva îmi scapă. De când am venit primar am înființat de la zero un serviciu de ridicare de mașini. Cu regulament nou, cu resurse alocate, am identificat mii de rable pe care le-am notificat (știți procedura aceea de 7 luni), am făcut rost de teren pentru depozitare, contracte cu remat-ul etc. Ce-i drept, ne-am focalizat pe mașinile abandonate. Noi am ridicat cca. 1200 și alte mii au fost luate de pe spațiul public de către proprietari în urma notificărilor (iminența ridicării). Acum avem o baza de date cu încă 1500 de mașini ce așteaptă să facă sorocul și să le ducem la remat. Ce vreau să spun... al dracului, n-am prins și noi un Ferrari!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Articole similare

REPER, noul partid al lui Dacian Cioloş, înfiinţat oficial

REPER a fost înfiinţat oficial. Proiectul fusese...


Top citite
arhiva personală

Temperatura la care ar trebui să pui aerul condiționat al mașinii pentru a evita creșterea cu 20% a consumului de combustibil

Foto Pexels

Noi previziuni pentru Gemeni, Taur, Berbec, Rac, Leu, Scorpion, Balanță, Săgetător. Despărțire, noi idei, furie, sprijin

Foto Pexels

Noi previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Balanță, Leu, Fecioară, Scorpion. Apar oameni din trecut, probleme la job

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)

Care sunt cele mai bune mezeluri. Bilic: Are cele mai puține calorii

Badea

Mircea Badea a plecat în vacanță. Ce destinație a ales

Carmen Brumă și Mircea Badea

Fază tare cu Carmen Brumă în vacanță. Iată unde este Mircea Badea după ce a apărut știrea că vedeta a plecat cu o persoană misterioasă


Cele mai noi articole

China lansează exerciții de „blocadă” în jurul Taiwanului

Republica Populară Chineză va continua exercițiile...