Concertul lui Robbie Williams are un moment surprinzător: "Cineva m-a pălmuit peste fund”
Autor: Echipa RadioDCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Deși Robbie a descris concertul drept "absolut senzațional" și unul dintre "spectacolele mele preferate de până acum," a avut parte de o surpriză neașteptată la mijlocul evenimentului.

Afișându-și brațele tatuate tonifiate într-un maiou alb și purtând pantaloni largi asortați, cântărețul a dezvăluit cum un membru al publicului a fost puțin prea îndrăzneț cu zona sa intimă, scrie The Sun.

Vorbind de pe pista scenei, a spus: "Nu este ca în anii '90. Atmosfera este mai de casă aici.

"Unul mi-a luat temperatura, altul mi-a susținut spatele, dar oricine a fost acolo este un magician, pentru că, nu glumesc, chiar s-a întâmplat, cineva a băgat degetele așa [face gestul de ciupire] și m-a pălmuit direct pe fund.

"Nu glumesc, asta chiar s-a întâmplat. S-au concentrat și au făcut boom, așa. Mulțumesc, m-ai făcut fericit, bătrâne."

La începutul spectacolului, care a fost o celebrare a celor 25 de ani de carieră solo, Robbie a spus publicului că va fi vulnerabil, împărtășind "cele mai mari culmi și cele mai adânci abisuri."

Cântărețul a povestit despre nemulțumirea sa crescândă față de Gary Barlow "care cânta toate melodiile" în anii săi cu Take That, ceea ce i-a alimentat dorința de a se desprinde de grup și de a experimenta lumina reflectoarelor pe cont propriu.

După ce a dezvăluit cum a petrecut cu Oasis la Glastonbury în mijlocul anilor '90, Robbie a cântat o versiune a hitului trupei "Don't Look Back in Anger."

A fost acompaniat pe scenă de bunul său prieten și liderul trupei Supergrass, Gaz Coombes, pentru o versiune a imnului trupei "Alright," fiind susținuți de un fundal vibrant ce celebra litoralul britanic.

Fostul star din EastEnders, Danny Dyer, care a urmărit victoria Angliei la Euros din culise alături de Robbie înainte de concert, a intrat în rolul lui Phil Daniels pentru "Parklife," cu Gărzile Coldstream adăugând o notă de pompă clasicului britpop al trupei Blur.

Robbie a interpretat apoi piesa Take That "Back For Good" și a făcut publicul să aplaude pentru fiecare dintre foștii săi colegi de trupă - Gary, Mark Owen, Howard Donald și Jason Orange - dovedind că orice animozitate a dispărut de mult.

Au fost scene emoționante când Robbie i-a adus un omagiu soției sale Ayda Field și celor patru copii ai săi - Teddy, 11 ani, Charlie, 9 ani, Coco, 5 ani, și Beau, 3 ani - înainte de a cânta "I Love My Life" în timp ce aceștia urmăreau dintr-un turn exclusiv în cercul de aur.

Un alt moment emoționant a avut loc în bis când Robbie și-a dezvăluit lupta cu îndoiala de sine, anxietatea și dependența în timpul apogeului faimei sale, înainte de a începe piesa de încheiere "Angels."

Familia sa i s-a alăturat pe scenă pentru finală, iar aceștia s-au îmbrățișat în fața ecranelor uriașe sclipitoare, în timp ce artificii aurii erau lansate în cer din spatele scenei.

Răgușiți de la un maraton de 20 de melodii, fanii au avut suficientă voce să cânte imnul din Dirty Dancing "The Time of My Life" în timp ce părăseau parcul.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine

Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame /Captura Youtube

Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel