Confruntarea dintre Kendrick Lamar și Drake atinge un nou nivel
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Kendrick Lamar a marcat ziua de 4 iulie lansând videoclipul piesei sale de dis "Not Like Us", îndreptată către Drake.

Videoclipul a fost lansat după ce rapperul din Compton a interpretat piesa de șase ori la rând la concertul The Pop Out de Juneteenth, desfășurat la Kia Forum din Inglewood, California. Fanii au descris acest moment ca pe o victorie decisivă în conflictul continuu dintre cei doi cântăreți, care a dominat cultura pop și topurile muzicale în acest an, scrie The Independent.

Videoclipul, regizat de Dave Free și Lamar, conține numeroase referințe la Drake și labelul său OVO și include apariții ale unor staruri din hip-hop. „Not Like Us” începe cu Lamar făcând flotări pe blocuri de ciment într-o cameră în care Tommy the Clown îl lasă să intre, o referință la „Push Ups” al lui Drake și o aluzie la momentul când Drake a folosit o fotografie cu Lamar antrenându-se ca parte a promovării piesei sale.

De asemenea, videoclipul îl arată pe Lamar dansând cu partenera sa, Whitney Alford, și cei doi copii ai lor, o referință la piesa „Family Matters” a lui Drake, care insinua că Free era tatăl unuia dintre copiii lui Alford.

În videoclip apar mai multe referințe la bufnițe, pasărea asociată cu labelul OVO al lui Drake. O scenă notabilă îl arată pe Lamar lovind o piñata în formă de bufniță, cu un disclaimer la baza ecranului care spune: „Nicio OVHoe nu a fost rănită în timpul realizării acestui videoclip”.

Videoclipul se încheie cu Lamar privind o bufniță într-o cușcă înainte de a pleca.

Conflictul dintre Lamar și Drake datează din 2014, dar a escaladat în ultimele luni, cei doi muzicieni lansând multiple piese de dis și acuzându-se reciproc de aspect fizic, talent, utilizarea AI și acuzații de pedofilie.

Mulți consideră succesul comercial al piesei „Not Like Us” – care a ajuns direct pe locul 1 în Billboard Hot 100 – ca un semn că Lamar este câștigătorul indiscutabil al conflictului.

Un utilizator pe X a scris: „Kendrick Lamar a avut concertul The Pop Out de Juneteenth unde au dansat pe mormântul lui. A lansat videoclipul 'Not Like Us' de Ziua Independenței. Drake nu va cunoaște niciodată libertatea.”

Un alt fan a scris: „Întregul videoclip al lui Kendrick Lamar a fost doar despre cum îl enervează pe Drake. Făcea flotări, distrugea o piñata în formă de bufniță, dansa crip cu Whitney și încheia cu imaginea unei bufnițe într-o cușcă. Știu că Drake e furios.”

Lansarea videoclipului „Not Like Us” marchează un nou capitol în rivalitatea intensă dintre Kendrick Lamar și Drake, captivând publicul și aducând un nou nivel de dramă în scena hip-hop.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel