Crescătorii de porci își promovează produsele pe TikTok
Autor: Echipa RadioDCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Ignatul se apropie, iar cei care cresc porci își promovează produsele și pe TikTok. Imaginile cu porcii sunt înregistrate și distribuite pe rețelele de socializare, cu speranța că vor atrage un număr cât mai mare de potențiali clienți.

Principiul "primul venit, primul servit" se aplică, iar prețurile per kilogram pentru porcii în viață variază în funcție de greutatea fiecărui animal.

Un propietar din Tulcea a surprins pe cameră mai mulți purceluși în timp ce dormeau, facilitând astfel gestionarea lor în același loc. Imaginile arată că omul deține mai multe exemplare, pregătindu-se pentru o vânzare considerabilă. Într-un alt videoclip, îi surprinde pe porcușori în timp ce se hrănesc.

Vânzătorii au înțeles rapid că cel care va avea cea mai mare vizibilitate comercială va înregistra cele mai mari vânzări. Ce metodă de expunere ar fi mai eficientă decât Internetul, unde oferta de porci de Crăciun devine tot mai extinsă.

Recent, normele de aplicare a „Legii porcului“ propuse de ANSVSA interziceau vânzarea de către producătorii individuali a animalelor în viu, tăiat sau a produselor din carne de porc. Propunerea a stârnit comentarii și proteste, iar normele de aplicare a legii au fost modificate, astfel încât țăranii să poată vinde surplusul din producția proprie.

Articole similare

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...


Top citite
Captura Youtube

Azi e ziua lui Rick Savage! Basistul trupei Def Leppard a împlinit astăzi 63 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...