Crima de la Sibiu. Al doilea suspect în dosarul Kreiner, extrădat din Irlanda
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a anunțat că cel de-al doilea suspect în dosarul uciderii lui Adrian Kreiner va fi extrădat din Irlanda.

Va începe extrădarea celui de-al doilea suspect în cazul crimei de la Sibiu, unde afaceristul Adrian Kreiner a fost ucis în propria casă. Anunțul a fost făcut de Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

”Vreau să vă dau câteva date despre un dosar important pentru statul român. Este vorba despre dosarul Kreiner, crima odioasă de la Sibiu.

Vineri a avut loc termenul, la instanța din Irlanda, și unul dintre inculpați, unul din fugari, pe numele său Cristian Marian Minae a consimțit la predare. Asta înseamnă că de luni vom începe procedurile de predare.

Poliția Română, ANP, Ministerul Justiției vă asigur că vor fi foarte atente, astfel încât întreaga procedură de predare să se deruleze în bună regulă”, spus Alina Gorghiu, într-un video postat pe Facebook.

Cum a murit Adrian Kreiner



Reamintim că în noiembrie 2023, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria sa vilă din Sibiu. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, iar în momentul atacului în casă se mai aflau iubita şi fiica omului de afaceri.

Cei trei suspecți au reuşit să fugă din ţară. Ulterior, doi dintre ei au fost prinşi în Marea Britanie. Laurenţiu Ghiţă a fost prins în Scoția, iar Marian Cristian Minae în Irlanda de Nord. Cel de-al treilea suspect - Cosmin Costinel Zuleam, ar fi în continuare de negăsit.

Articole similare

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că...


Top citite
Sursa: Freepik

Dincolo de Club 27: Cum mor cântăreții, în funcție de genul muzical

Captura Facebook

Britney Spears susține că paramedicii au venit „ilegal” după incidentul de la Chateau Marmont

Sursa: captură Youtube System Of A Down Live

Piesa zilei: Lost In Hollywood | System of a Down

Sursa: Freepik

Unde se termină ficțiunea și începe realitatea? Daniel Radcliffe își separă drumul de J.K. Rowling din cauza comentariilor împotriva transexualilor

Sursa: Freepik

Ritmuri contemporane, esență clasică: "O noapte furtunoasă" revine pe scena Teatrului de Comedie

Sursa: Freepik

Muzeul Satului împlinește 88 de ani și te invită la o serie de evenimente speciale!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că...

pixel