Cristiano Ronaldo a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului, dar nu pare interesat: 300 de milioane de euro
Autor: Ciprian Dumitrache
Data publicării:
Mai multe publicații, inclusiv spaniolii de la AS, au relatat despre oferta gigantică, primită de portughez

Nu este un secret că Cristiano Ronaldo este nemulțumit la Manchester United, iar de săptămâni întregi s-a scris că ar putea părăsi Old Trafford în această fereastră de transfer și să poarte tricoul unuia dintre numeroasele cluburi care îl ademenesc să se alăture rândurilor lor.

Chelsea, Bayern, Napoli, Roma, Real Madrid și chiar Barcelona sunt menționate în diverse combinații.

În ultimele zile a apărut o ofertă de-a dreptul ireală, venită din Arabia Saudită. Cel puțin asta susțin mai multe publicații, inclusiv TVI, CNN din Portugalia și respectatul AS din Spania.

Potrivit informațiilor lor, unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie ar fi primit o ofertă în valoare de 300 de milioane de euro pentru două sezoane în Arabia Saudită.

Numele clubului care a marcat această cifră astronomică nu a fost încă făcut public, dar se cunosc câteva detalii, așa că cei de la AS precizează următoarele:

”(Saudiții n.r.) Încearcă să-l convingă pe Cristiano cu cea mai mare ofertă din istorie, iar cele 300 de milioane menționate ar fi repartizate astfel: 30 ar merge la Manchester United pentru transfer, (pentru Cristiano n.r.) 250 de milioane, care ar fi împărțite pe două sezoane, iar restul de 20 de milioane ar merge la intermediarii din această afacere”, scrie respectata publicație spaniolă.

AS precizează că portughezul nu se gândește în prezent să accepte această ofertă pentru că vrea să mai joace măcar un sezon în fotbalul elita europeană”.

Antrenorul lui Manchester United: Cristiano Ronaldo nu este de vânzare

Noul manager al lui Manchester United, Erik ten Hag, a fost întrebat despre soarta lui Ronaldo, mai ales în lumina zvonurilor media care circulă de câteva zile.

"Plănuim noul sezon împreună cu Cristiano Ronaldo și asta e tot. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu el și Cristiano nu este de vânzare. El este în planurile noastre și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună", a spus Ten Hag.

Noul antrenor al Diavolilor Roșii a vorbit cu Ronaldo după venirea la cârma echipei, cu toate acestea, Ronaldo nu este alături de colegii săi în turul de presezon, ceea ce alimentează și mai mult zvonurile despre plecarea lui.

"Nu pot spune mai multe despre dacă se va alătura turneului. Nu este cu noi din motive personale și atât", a conchis expertul olandez.

Articole similare

Conor McGregor își va face mult așteptata revenire în UFC

A fost stabilită o dată pentru mult-așteptata revenire...


Top citite
Foto: Freepik

Elicopterul trimis de NASA pe planeta Marte a transmis ultimul său mesaj spre Terra

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

De ce a fugit prinţesa moştenitoare a tronului olandez în Spania: "Consecinţe enorme asupra vieţii sale". Și Mark Rutte a fost vizat

FOTO: captura video Instagram @Celine Dion

Documentarul despre Celine Dion va fi lansat în iunie

Fotografie de la Sarah Chai/ Pexels

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Captura Facebook

Bunica Arianei Grande, în vârstă de 98 de ani, intră în istorie devenind cea mai în vârstă artistă inclusă în Billboard Hot 100

David Beckham o sărbătorește pe "frumoasa soție" Victoria Beckham la împlinirea a 50 de ani/Facebook

David Beckham o sărbătorește pe "frumoasa soție" Victoria Beckham la împlinirea a 50 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel