Cristiano Ronaldo s-a mutat cu Georgina în Arabia Saudită, dar nu scapă de restricţii. Regulile pe care trebuie să le respecte iubita fotbalistului
Autor: , Florin Ravdan | Dată: 09 ian 2023, 17:21
Cristiano Ronaldo s-a transferat la Al-Nassr, în Arabia Saudită, şi a luat-o cu el şi pe Georgina, partenera sa de viaţă. Cei doi, dar în special bruneta, vor trebui să respecte mai multe reguli. 

"Să fii femeie în Arabia Saudită nu este ușor, iar Georgina Rodriguez trebuie să se obișnuiască: va trebui să respecte anumite reguli în această țară. După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o nouă viață începe pentru modelul argentinian și copiii săi.

Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară.", scrie Marca

Iată câteva dintre regulile pe care trebuie să le respecte Georgina 

- Trebuie să poarte abaya în public. Aceasta este o ținută, de obicei de culoare închisă, care acoperă corpul din cap până în picioare, scrie Digisport.ro.

- Trebuie să se îmbrace cu "modestie și bun gust". Cu alte cuvinte, să nu mai lase nimic la vedere, fără haine strâmte și scurteImportul și consumul de alcool și produse din porc sunt strict interzise.

- Nu are voie să mănânce, să bea sau să fumeze în public în timpul Ramadanului, între martie și aprilie.

- Pentru că nu este musulmană, nu are voie să viziteze Orașele Sfinte, precum Mecca sau Medina, și nici alte situri naturale sau monumente. Pentru a face aceste lucruri, Georgina și Cristiano au nevoie de permisiune specială.

Ronaldo stă într-un apartament de 280.000 euro pe lună 

Cristiano Ronaldo şi familia sa s-au mutat într-un hotel de cinci stele din Ryadh, şi au la dispoziţie 17 camere pe două etaje. 

În acest zgârie-nori, fotbalistul portughez a primit o zonă specială, “Kingdom Suite”, care costă aproximativ 280.000 de euro pe lună.

“Locuința oferă o priveliște de neuitat asupra orașului Riyadh. Se întinde între etajele 48 și 50 ale hotelului, având o sufragerie mai mare decât majoritatea locuințelor din Marea Britanie. Printre aceste 17 camere se numără un birou privat, o cameră-restaurant și o cameră de conferință”, notează Digisport. 

Hotelul pune la dispoziție mai multe restaurante, fiind acoperită aproape toată gastronomia internațională (China, Japonia, Liban, India, Europa).

Articole similare

Tiger Woods revine în competițiile de golf

Superstarul spune că este pregătit să se întoarcă pe...


Top citite
Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum / Facebook

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum

Berea praf nu este o idee nouă

O berărie din Germania a inventat berea praf. Ce spun experții

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe / Photo by David Cassolato

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe

Surorile Kardashian au "INCENDIAT" Instagramul după ultima lor postare

Uite ceasul, NU e ceasul! Macron a sfidat populația franceză lovită de inflație


Cele mai noi articole

Buna Vestire! Ce este interzis să faci sâmbătă, 25 Martie

Sărbătoarea cu cruce roșie numită ,,Buna Vestire” este...