Cu ce probleme de sănătate se confruntă Raluka: „Încerc să le mai țin sub control”. De ce a refuzat să meargă la Survivor
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Raluka a vorbit despre oferta primită pentru a participa în cadrul show-ului de supraviețuire de pe Pro TV, dar a povestit și despre starea de sănătate pe care o are în momentul actual.

Raluka nu a mai participat în niciun reality show, după apariția în Asia Express, unde a mers alături de Ana Baniciu, iar celedouă au reușit să cucerească și marele premiu. Astfel, fanii au fost curioși să afle dacă artista nu a mai fost ofertată pentru alte proiecte sau dacă pur și simplu nu și-a mai dorit ea să participe.

Adevărul este că producătorii unei emisiuni celebre de supraviețuire și-ar fi dorit în fiecare an să o aibă pe aceasta parte din echipă, însă anumite probleme de sănătate nu i-au permit Ralukăi să spună „da” provocării. Vedeta spune că este extrem de competitivă de fel, motiv pentru care nu ar suporta gândul să plece acasă din cauza anumitor accidentări sau din cauza faptului că starea fizică nu-i mai permite să continuă traseul.

„Aș mai pleca (n.r.) în Asia Express, tot cu Ana, doar că acum nu mai poate, pentru că naște. Am primit oferta în fiecare an să merg la un alt reality show în genul acesta, dar nu pot, din păcate, inimioara mea nu mai permite. E dur, iar eu am niște probleme de sănătate în ultima perioadă și nu pot să fac atât de mult efort, nu aș putea să plec 6 luni de zile. Sunt și competitivă și n-aș suporta să plec după o lună.”, a declarat Raluka, în exclusivitate pentru Spectacola.

Raluka va deveni curând „mătușă”

Chiar dacă Ana Baniciu nu îi este soră de sânge, cele două au o relație de prietenie extrem de apropiată, încât artista consideră la propriu că urmează curând să devină mătușă, pentru că blondina este însărcinată cu primul ei copil. Astfel, Raluka spune că îi va fi alături neîncetat acesteia și o va ajuta cu tot ce va putea în creșterea micuțului. 

„Chiar consider că voi fi mătușică și abia aștept, ea știe că are tot suportul meu. Nu am crescut tot timpul de la zero eu doi copii, dar am fost acolo mereu lângă sora mea, așa că o s-o ajut cu tot ce pot eu. Da (n.r. în Asia Express au legat prietenia), acolo am devenit atât de bune prietene.”, mai spune Raluka.

Problemele de sănătate au determinat-o să plece mai des în vacanțe

Tot problemele de sănătate au fost și cele care au „obligat-o” pe artistă să plece mai des în vacanțe și să aibă mai mult timp parte de relaxare și de momente de liniște, care sunt destul de rare într-o astfel de carieră.

„Adevărul este că am muncit vreo 15 ani fără să-mi iau nicio vacanță, iar pentru în ultimul timp am început să adun roadele, am zis că ar fi cazul să mai am din când în când timp și pentru mine, pentru că an revenit la perioada în care am extrem de multe concerte și nu aș face față altfel. Problemele de sănătate ar începe mult mai devreme, au început deja, dar încerc să le mai țin sub control.”, a mai spus artista. 

Articole similare

Piesa zilei: Wrong Side of Heaven | Five Finger Death Punch

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că...


Top citite
Sursa: Freepik

Programul special de Paște al mall-urilor și magazinelor din București

Sursa: Freepik

Dincolo de Club 27: Cum mor cântăreții, în funcție de genul muzical

Captura Facebook

Britney Spears susține că paramedicii au venit „ilegal” după incidentul de la Chateau Marmont

Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram

Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram

Sursa: Freepik

Eurovision 2024: Finala grandioasă de la Malmö. Totul despre concurs

Sursa: captură Youtube LT_Live

Piesa zilei: Wrong Side of Heaven | Five Finger Death Punch


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Wrong Side of Heaven | Five Finger Death Punch

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...

Ed Sheeran nu va lansa muzică nouă în acest an

Ed Sheeran a explicat că nu va lansa muzică nouă în...

Viața se îmbunătățește pentru 3 semne zodiacale

Putem începe o cale nouă și mult mai sănătoasă spre...

Predicția înfricoșătoare din 2024 îi îngrozește pe britanici

Baba Vanga a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare...

pixel