Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Dumitra și soțul austriac: „A fost foarte natural, s-a întâmplat foarte firesc”
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Anca Dumitra a oferit câteva informații despre partenerul ei de viață.

Anca Dumitra sau „Geanina” din Las Fierbinți, după cum o știe întreaga țară, a spus „Da” în fața stării civile la jumătatea lunii decembrie. Totuși, pe cât este aceasta de cunoscută în fața publicului larg, pe atât a încercat să-și țină până acum viața privată departe de ochii curioșilor. Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, îndrăgita actriță a dezvăluit informații inedite despre soțul ei, dar și despre cununia care era pe punctul de a se anula. 

„A fost cu peripeții (n.r nunta). Abia pe data de 16 decembrie am aflat dacă se va întâmpla sau nu. Când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte care trebuie să fie puse la punct foarte bine. El este austriac. Cu fiecare zi care mai trecea, mai trebuia un act, dar până la urmă a fost bine. Nu o să uităm perioada aia, cu toate acele hopuri. În momentul în care depui actele, trebuie să fiți amândoi, el fix în zilele alea trebuie să plece și tot așa. Am zis că până la urmă ce o fi o fi. A fost foarte frumos, a fost o zi cu soare. 

A fost foarte restrâns, doar familia mea, a lui și câțiva prieteni. El vorbește română. Cumnata mea vorbește engleză și le traduce părinților lui în austriacă.”, a declarat Anca Dumitra, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Cum s-au cunoscut cei doi

Chiar dacă este destul de rezervată cu privire la informațiile pe care le oferă din viața de cuplu, Anca Dumitra a dezvăluit și cum s-a legat povestea de iubire cu actualul ei soț. Mai mult, renumita „Geanina” l-a caracterizat pe soțul austriac prin cele mai frumoase cuvinte. 

„Ne-am întâlnit în România, în Sectorul 1 și noi am vrut să ne căsătorim în Sectorul 3 și acolo au fost niște dificultăți. Ne-am întâlnit în oraș, nu este nimic special. S-a produs atât de bine întâlnirea, încât am rămas împreună. De la a doua, a treia întâlnire am cam știut cam ce ne dorim. Eu sunt destul de reticentă, dar după imediat mă dau pe brazdă. A fost foarte natural, s-a întâmplat foarte firesc. Este foarte deștept, e un bărbat pe care-l admir. Este și amuzant, dar cred că eu sunt mai amuzantă. Este foarte ordonat și gospodar. Nu este gelos, eu sunt mai geloasă.”, a mai spus actrița.

Cu ce se ocupă soțul vedetei

Soțul Ancăi nu are nicio legătură cu actoria. Acesta lucrează în domeniul agriculturii, dar are o mare pasiune și pentru motociclete. 

„A fost frumos când tata a ținut un discurs extrem de emoționant, a citit frumos, mi-au dat lacrimile de la început. Ei nu au înțeles, dar toți am început să plângem. Uneori nu este necesar să te înțelegi verbal, emoția trece dincolo. 

Eu le-am ascuns părinților mei că are motor. Important este să fim fericiți acum. El are cartea de muncă în România, nu este actor, domeniul de activitate este agricultura.”, a mai dezvăluit Anca Dumitra. 

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe

Cazarea în Costinești, mai scumpă decât în Bali. Venirea lui Travis Scott a aruncat în aer prețurile

Captura Youtube

La ce a renunțat Feli pentru muzică: O să fie golul inimii mele întotdeauna

Captura Instagram

Kim Kardashian a plimbat câinii Madonnei când era copilă

Foto: Pixabay

Praf saharian peste România. Dr. Beatrice Mahler, avertisment: Ce nu este recomandat în astfel de momente

Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Impactul Taylor Swift! Ce au făcut fanii cântăreței într-un pub din Londra

Președintele SUA, Joe Biden

Joe Biden interzice TikTok în SUA! Ce o să se întâmple


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Tradiții de respectat în Vinerea Mare a Paștelui

În Vinerea Mare, o zi importantă din săptămâna Sfintelor...

David Gilmour a anunțat primul album după 9 ani

David Gilmour a dezvăluit primul său album după nouă...

pixel