De ce Camila Cabello spune că s-a săturat să audă două dintre cele mai populare melodii ale sale
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
"Am avut o relație foarte publică și, ca femeie, nu vreau ca această relație de cuplu să fie noua mea identitate", a spus cântăreața pop despre "Señorita".

Într-un interviu acordat pentru coperta revistei Complex, Camila Cabello, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit că s-a săturat de două dintre cele mai cunoscute melodii ale sale: "Havana" din 2018 și "Señorita" din 2019.

Deși Cabello este recunoscătoare pentru succesul ambelor piese, ea a mărturisit că este mai obosită să audă "Señorita" decât "Havana".

"Există întotdeauna o îngrijorare atunci când un cântec devine atât de popular încât ajunge să fie mai mare decât tine", a declarat cântăreața. "Evident, îmi place că aceste piese au avut un asemenea succes. Dar acest lucru face ca oamenii să te vadă într-o anumită lumină."

Vorbind despre piesa "Señorita", colaborarea cu fostul iubit Shawn Mendes, Camila Cabello a abordat aspectele vieții sale personale. Cei doi au avut o relație de peste doi ani, iar recent, în 2023, au apărut zvonuri că ar fi reluat legătura. Cabello a declarat: "Am fost într-o relație foarte publică și, ca femeie, nu vreau ca această imagine de cuplu să devină noua mea identitate."

În luna mai, Cabello a anunțat pe rețelele de socializare lansarea celui de-al patrulea album, intitulat "C,XOXO". "THE NEW ALBUM C,XOXO IS OUT JUNE 28TH", a scris ea, alături de coperta viitorului LP, care o înfățișează într-un prim plan în timp ce linge o acadea, având limba colorată în albastru.

Înainte de lansarea albumului "C,XOXO", Camila Cabello a mai lansat trei albume: "Camila" în 2018, "Romance" în 2019 și "Familia" în 2022.

În martie, Cabello, absolventă a trupei Fifth Harmony, a marcat începutul unei noi ere muzicale cu piesa electro-pop "I Luv It", în colaborare cu rapperul Playboi Carti. Această lansare a surprins fanii cu un nou sunet și cu părul său blond platinat.

De atunci, Cabello a lansat și colaborarea cu Lil Nas X pe piesa "He Knows" și, cel mai recent, "Chanel No. 5".

Înainte de lansarea celui mai recent cântec al său, Cabello a vorbit despre cum acesta se aliniază tematic cu mesajul general al albumului "C,XOXO".

Articole similare

Pearl Jam anulează încă două concer­te din cauza bolii

Pearl Jam au anulat încă două concerte din cauza bolii.


Top citite
Foto: pexels, Andrea Piacquadio

ANM: Avertizări Cod galben de caniculă și disconfort termic pentru 1 și 2 iulie

Foto: Pearl Jam, facebook / Steve Rose

Pearl Jam anulează încă două concer­te din cauza bolii

Captura Youtube

Cine este Cissy Houston și ce legătură a avut cu Elvis Presley

Armata Romana - Forter.ro

Ziua Muzicilor Militare: Sărbătoarea tradiției și patriotismului în Forțele Armate

Bad Bunny / Captură video

Bad Bunny a închiriat muzeul Louvre la miezul nopții pentru iubita lui, Kendall Jenner

Captura video

Justin Timberlake glumește despre arestarea pentru conducere sub influența alcoolului


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Pearl Jam anulează încă două concer­te din cauza bolii

Pearl Jam au anulat încă două concerte din cauza bolii.

pixel