De ce s-au certat în 2006 P.Diddy și 50Cent
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Disputa dintre Sean „Diddy” Combs și 50 Cent datează din 2006, când 50 Cent a lansat piesa „The Bomb”, în care îl acuza pe Combs de implicare în uciderea lui Notorious B.I.G. în 1997. Combs a negat în mod constant aceste acuzații.

50 Cent, cunoscut atât pentru muzica sa, cât și pentru conflictele publice cu alți rapperi, a avut o relație tensionată cu Diddy de-a lungul anilor. În afară de acuzațiile legate de moartea lui Biggie, rivalitatea lor a fost alimentată și de competiția dintre mărcile de vodcă pe care le reprezentau fiecare.

În 2024, conflictul dintre cei doi a atins un punct culminant, când casa lui Diddy a fost percheziționată în martie de către Departamentul de Securitate Internă. Aceasta a venit pe fondul unei serii de procese care susțineau că Diddy a fost implicat în abuzuri sexuale și trafic de persoane, acuzații pe care rapperul le-a negat.

50 Cent a reacționat la aceste evenimente, afirmând că bănuia de mult timp comportamentul ilegal al lui Combs. După ce Diddy a fost arestat în septembrie 2024, 50 Cent a anunțat că lucra deja la un documentar despre cazul lui Combs, proiect care primise undă verde de la Netflix la începutul anului.

„Aceasta este o poveste cu un impact uman semnificativ. Este o narațiune complexă care se întinde pe decenii, nu doar titlurile sau clipurile pe care le-am văzut până acum,” au declarat 50 Cent (Curtis Jackson) și regizoarea Alexandria Stapleton într-o declarație pentru PEOPLE.

De la începuturile sale până la escaladarea recentă, aceasta este o privire asupra rivalității dintre 50 Cent și Diddy.

În anii '90, atât 50 Cent, cât și Sean "Diddy" Combs erau în plină ascensiune în industria hip-hop și frecventau aceleași cercuri, unde mulți îi încurajau să colaboreze. 50 Cent a contribuit la scrierea piesei lui Combs din 2001, „Let's Get It”, iar Jennifer Lopez, iubita lui Combs de atunci, l-a încurajat să colaboreze cu 50, a declarat acesta pentru The Hollywood Reporter în iulie 2024.

Totuși, 50 Cent a precizat că relația lor era mai degrabă una profesională decât una de prietenie. „Nu aș numi-o prietenie, pentru că nu ar fi existat nicio dezamăgire între noi dacă nu am mai vorbi”, a explicat el. De asemenea, a menționat că nu a socializat niciodată cu Combs în afara contextului profesional, subliniind că îl vede ca pe un „om de afaceri” care uneori își asumă meritele pentru proiecte pe care nu le-a produs în întregime.

„A știut să profite de afaceri și de creativii din industrie”, a spus 50 Cent. „Eu nu am niciun interes să fac asta. De fapt, mă consider unul dintre creativi. Așa că nu mi-a plăcut să fiu asociat cu acea abordare.”

În 2006, 50 Cent a lansat piesa „The Bomb”, în care a sugerat că Sean "Diddy" Combs ar fi fost implicat în uciderea lui Notorious B.I.G. în 1997. În versuri, 50 Cent rappa: „Cine l-a împușcat pe Biggie Smalls? Nu-i prindem / Ne vor ucide pe toți ... Omule, Puffy știe cine l-a omorât pe n----.”

Combs a negat în mod repetat aceste acuzații, precum și orice legătură cu moartea lui Tupac Shakur, care a avut loc în 1996.

Articole similare

De ce s-au certat în 2006 P.Diddy și 50Cent

Disputa dintre Sean „Diddy” Combs și 50 Cent datează din...


Top citite
Captura Instagram

Ce salariu are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Suma o să te lase cu gura căscată

De ce s-au certat în 2006 P.Diddy și 50Cent

Captura TikTok

Eminem, pe cale să devină bunic! Vestea a fost dezvăluită într-un videoclip surpriză

Captura Facebook

Mamele lui Beyoncé și Selena Gomez le-au împiedicat să devină dive

Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Taylor Swift a făcut o donaţie "neaşteptată" unei bănci britanice de alimente

Captura Facebook

Kesha s-a folosit de Taylor Swift pentru a testa loialitatea iubitului ei



Cele mai noi articole
pixel