Didier Deschamps îngrijorat de starea lui Kylian Mbappé după o accidentare
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Didier Deschamps nu a putut confirma dacă Kylian Mbappé va putea reveni în echipa Franței pentru următorul meci împotriva Olandei, vineri, după ce atacantul a suferit o fractură gravă de nas în Düsseldorf.

„Nu se simte bine. Este cu echipa medicală. Nu pot să vă spun altceva,” a declarat Deschamps după victoria cu 1-0 împotriva Austriei. „Nasul lui a fost lovit grav. Trebuie să verificăm asta. Este foarte nefericit acum.”, scrie The Guardian.

Întrebat dacă Mbappé a fost dus la spital, Deschamps a evitat să ofere detalii. „Nu știu,” a insistat el. „Echipa medicală se ocupă de el. Nu am dovezi în mâinile mele. Echipa îl verifică. L-am văzut pe masa de masaj. Nu a scăpat ușor. Rămâne de văzut. Dar mă știți, când nu am faptele, prefer să tac.”

Deschamps a adăugat: „Echipa națională va fi întotdeauna mai puternică cu Kylian. Dar dacă veștile nu sunt bune, va trebui să luptăm fără el. Dar Kylian este Kylian și orice echipă este mai puternică cu el în teren.”

Un comunicat al Federației Franceze de Fotbal a confirmat ulterior că Mbappé a fost dus la spital înainte de a reveni la baza Franței și că nu va avea nevoie de intervenție chirurgicală. „Se va confecționa o mască pentru a permite numărului 10 al echipei Franței să reia competiția după o perioadă de tratament,” se precizează în comunicat.

Performanța echipei

În rest, Deschamps a fost mulțumit de modul în care echipa sa a performat în timpul unei victorii modeste la debut. „Este întotdeauna bine să începi cu o victorie împotriva unui adversar foarte bun, cu multe calități atletice, care a pus multă presiune pe noi,” a spus el. „Am fi putut gestiona anumite situații mai bine, dar, în general, aș evalua meciul ca fiind pozitiv.

„A trebuit să luptăm. Și asta este important. Trebuie să continuăm așa pentru restul turneului. Sunt mulțumit de prima noastră victorie. Avem acum 36 de ore pentru a ne recupera. Nu cred că calculatorul a fost foarte drăguț cu noi.”

Alegerea lui William Saliba

Întrebat despre performanța lui William Saliba de la Arsenal, care a fost selectat înaintea lui Ibrahima Konaté de la Liverpool în centrul apărării Franței, Deschamps a spus: „Fac alegeri luând în considerare toate elementele pe care le am. Știu că încercăm să stabilim o ierarhie, dar uneori aceasta se dezvoltă pe baza a ceea ce văd la antrenamente și pe teren.”

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine

Jennifer Lawrence, sursa instagram

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel