Dinu Maxer nu și-a dorit să se căsătorească cu Deea: „Eu nu am vrut să spun DA niciodată”. Artistul face declarații inedite
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Dinu Maxer oferă noi detalii cu privire la căsnicia de Deea Maxer.

Pare că telenovela Dinu și Deea Maxer nu se mai apropie de final. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 18 ani de relație în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci aceștia au fost subiectele principalele ale primelor pagini aproape în fiecare zi. Ambii și-au refăcut deja viața după divorț, iar între timp, artistul chiar s-a și despărțit de noua iubită, Ada. Și, chiar dacă amândoi privesc încrezători către viitor, aceștia mai oferă între timp și informații cu privire la căsnicia care a durat 16 ani. Dinu Maxer spune astfel că nici nu și-a dorit să ajungă în fața altarului cu mama copiilor săi, însă femeia a fost cea care l-a făcut să-și dorească o adevărată familie.

”Eu nu am vrut să spun DA niciodată, am fost convins, nu păcălit, convins de Deea și trebuie să recunosc că a fost o căsătorie superbă, aș mai zice încă o dată da”, a spus Dinu Maxer, pentru Spynews.ro.

Dinu Maxer nu simte niciun fel de presiune, în această perioadă

Chiar dacă divorțul de Deea Maxer a fost extrem de mediatizat peste tot, întrucât nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, Dinu spune că este deja „călit”, întrucât a trecut printr-o experiență asemănătoare și în trecut, când s-a despărțit de Nicoleta Luciu. 

”Sunt la a doua experiență de acest gen, fiindcă în anul 2005 exista un ”divorț” în ghilimele, că noi n-am fost căsătoriți, între mine și Nicoleta Luciu, care a fost extrem de mediatizat și iată-mă la a doua experiență de acest gen. Trebuie să recunosc că nu am crezut că n-o s-o mai trăiesc vreodată, dar iată-mă având în vedere că se întâmplă, sunt antrenat, deci nu simt presiunea”, mai spune Dinu Maxer pentru Spynews.ro.

Deea l-a umilit public, chiar la televizor

Chiar dacă imediat după despărțire nu și-au dorit să dezvăluie foarte multe detalii cu privire la despărțirea lor, cu timpul, cei doi încep să dezvăluie din ce în ce mai multe informații. Spre exemplu, Deea Maxer a șocat pe toată lumea, când în cadrul unei emisiuni TV a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate cu privire la tatăl copiilor săi. Se pare că pe lângă principalele motive invocate de cei doi, au mai existat câteva lucruri care au produs despărțirea. Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, artista a spus „Da” provocării sosurilor picante, când a fost nevoită să spune trei defecte pe care Dinu Maxer le are și care au accentuat ruptura dintre ei doi.

„Spune trei defecte ale lui Dinu Maxer”, spune una dintre întrebările primite de Deea Maxer, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

„Violent verbal, irascibil și lipsa iubirii de sine. Astea sunt. Lipsa de iubire de sine este un defect, eu consider că se neglija, nu avea grijă de el, mie îmi place ca omul de lângă mine să se iubească. Eu l-am cunoscut acasă și vorbesc de omul lângă care am trăit 18 ani.”, a fost răspunsul Deei Maxer, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă/Facebook

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă

Foto: Pixabay

Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii

Taylor Swift

Taylor Swift a lansat vineri un nou album, care ar putea stabili noi recorduri


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Fiul lui Cher depune contestație în bătălia pentru tutelă

Fiul lui Cher ripostează în bătălia cu mama sa pentru...

pixel