Dinu Maxer se face de râs! Cum și-a etalat „superlativele” și a provocat un val de reacții hilare pe internet
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Dinu Maxer a devenit ținta ironiei internautilor după ce și-a lăudat „superlativele” și a declarat că a fost invidiat de toți bărbații.

Artistul, care se autointitulează „sex simbol”, a stârnit un val de reacții negative cu afirmațiile sale. Laudele sale nu au fost primite cu căldură, iar comentariile amuzate nu au întârziat să apară, mulți utilizatori distrându-se copios pe seama declarațiilor sale.

Într-o apariție recentă pe podcastul lui Viorel Grigoriu, artistul a povestit despre perioada în care se bucura de o mare faimă și cât de dorit era de femei în acea vreme.

În 2002 am fost numit cel mai râvnit bărbat al anului și am fost sex simbolul festivalului Mamaia din 1999. Acestea sunt câteva dintre distincțiile mele. Am fost, de asemenea, considerat cel mai invidiat bărbat datorită relației de 8 ani cu Nicoleta Luciu”, a declarat Dinu Maxer.

Declarațiile artistului au stârnit un val de amuzament în rândul internauților, care nu au ezitat să își exprime divertismentul în comentarii.

Dacă te-ar auzi Brad Pitt și el ar fi invidios pe tine./Dragul de el …… mie mi-e și milă să râd de el./ Este cu adevărat o realizare să te invidieze atâta lume pentru niște ț**e care nu-s ale tale./De la Nicoleta Luciu la specimenul pe care îl deții astăzi…. ai decăzut mult. Bine, nici tu nu ești vreun prinț pe cal alb./De 20 de ani se agață de hitul „Mare te cheamă la ea”, acum cică a fost cel mai râvnit bărbat acum 20 ani. Uoofff./Cel mai „râvnit” bărbat. Cel mai „invidiat” bărbat… Băi, dă-te d****u./Penibil! Totul este doar în imaginația ta bogată.”, sunt doar unele dintre comentariile făcute de internauți.

În același podcast, artistul a abordat un subiect sensibil pentru fanii săi. Deschis și sincer, el a mărturisit că, în trecut, a avut relații în care a fost infidel. Un astfel de moment a avut loc și în timpul relației sale cu Nicoleta Luciu. Deși infidelitatea este un concept vechi de când lumea, mulți cred că aceasta se limitează doar la situațiile în care „el” sau „ea” se implică fizic cu altcineva. Totuși, având în vedere că dicționarul definește infidelitatea și ca lipsă de loialitate în sentimente, se poate considera că Dinu Maxer a trădat-o pe Nicoleta Luciu.

Articole similare

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...


Top citite
Captura Facebook

Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut

Captura Antena1

Găinușă a fost prins furând în Thailanda! Momentul difuzat la Asia Expres

Captura Youtube

Concurentul MasterChef care a clonat carduri în America. Cele 2 tipuri de înșelătorii

Captura Youtube

Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Jocul video 'The Sims' va fi adaptat într-un film pentru marile ecrane

Billie Eilish îndeamnă fanii să voteze ca și cum viața voastră ar depinde de asta/Instagram

Billie Eilish îndeamnă fanii să voteze ca și cum viața voastră ar depinde de asta



Cele mai noi articole

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...

pixel