Djokovic va publica două cărți - o autobiografie și un ghid de nutriție
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Novak Djokovic, unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile, a dezvăluit recent planurile sale de a scrie noi cărți, dezvăluind că lucrează deja la continuarea bestseller-ului său "Serve to Win" și că are în plan o viitoare autobiografie.  

"Serve to Win" a fost prima carte publicată de Djokovic, în care acesta detaliază transformarea sa de la un jucător cu retrageri frecvente la un atlet puternic din punct de vedere fizic, capabil să câștige turnee de Grand Slam chiar și cu leziuni grave. Cartea a primit aprecieri pentru abordarea sa despre nutriție și antrenament.

După ce a trecut de primul tur la Australian Open, Djokovic a confirmat că se află în procesul de a scrie continuarea cărții "Serve to Win". Noul volum va explora în detaliu aspecte legate de cariera sa în tenis, concentrându-se pe nutriție, recuperare și aspecte tehnice ale antrenamentului.

"Va veni o autobiografie. Cu toate acestea, înainte de autobiografie, va fi o altă carte pe care am început deja să o scriu independent, dar probabil că voi căuta ajutor pentru toate acestea. Ar trebui să fie o continuare a cărții 'Serve for Win', va fi despre nutriție, recuperare, antrenament, deci mai tehnică în natură," a declarat Djokovic.

Cu privire la autobiografie, Djokovic a menționat că aceasta va fi finalizată doar după ce se va retrage din tenis. Deși speră că aceasta nu se va întâmpla prea curând, Djokovic promite o carte captivantă, având multe povestiri și experiențe de împărtășit.

"Și autobiografia va veni într-o zi, cel mai probabil când îmi voi încheia cariera. Va fi gata, nu vreau să o grăbesc pentru că sunt multe de spus. Multe vor fi spuse, când nu mă voi mai vedea cu acești oameni - ha ha, glumesc, desigur!" a adăugat zâmbind Djokovic.

Fanii lui Djokovic așteaptă cu nerăbdare să descopere noi detalii despre viața și cariera acestuia prin noile cărți anunțate.

Articole similare

Conor McGregor își va face mult așteptata revenire în UFC

A fost stabilită o dată pentru mult-așteptata revenire...


Top citite
Foto: Freepik

Elicopterul trimis de NASA pe planeta Marte a transmis ultimul său mesaj spre Terra

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

De ce a fugit prinţesa moştenitoare a tronului olandez în Spania: "Consecinţe enorme asupra vieţii sale". Și Mark Rutte a fost vizat

FOTO: captura video Instagram @Celine Dion

Documentarul despre Celine Dion va fi lansat în iunie

Fotografie de la Sarah Chai/ Pexels

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

The Beatles

Filmul documentar "Let it Be" al trupei The Beatles a fost restaurat și se îndreaptă spre Disney+

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel