Drake scăpat de procesele civile legate de tragedia de la Astroworld
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Rapperul Drake a fost exonerat de răspundere în procesele civile intentate împotriva sa, a lui Travis Scott și a altor entități implicate în dezastrul de la festivalul Astroworld din 2021, conform rapoartelor TMZ și KPRC 2 din Houston. Stanton "Larry" Stein, avocatul lui Drake, nu a oferit niciun comentariu în urma deciziei.

Judecătorul Kristen Brauchle Hawkins din Harris County, Texas, care supraveghează cazurile, a respins, de asemenea, acuzațiile împotriva Epic Records, a promotorului de concerte ScoreMore și a altor entități implicate în litigiu. Cu toate acestea, procesele rămân valabile împotriva lui Travis Scott, Apple Inc. și Live Nation Entertainment, printre alte persoane și companii care au solicitat respingerea acuzațiilor, scrie Pitchfork.

Sutele de procese legate de Astroworld au fost consolidate într-un singur caz, iar procesul este programat să înceapă în luna mai.

Drake a urcat pe scenă alături de Travis Scott în timpul concertului acestuia din cadrul festivalului Astroworld din noiembrie 2021. În zilele de după eveniment, care s-a soldat cu 10 morți și sute de răniți, Drake a scris: "Inima mea este frântă pentru familiile și prietenii celor care și-au pierdut viața și pentru toți cei care suferă. Voi continua să mă rog pentru toți și voi face tot ce pot pentru a ajuta. Fie ca Dumnezeu să fie cu voi toți".

Drake a fost audiat anul trecut în legătură cu procesele Astroworld. În martie, el a solicitat în mod oficial să fie retras din procese, argumentând că nu a fost parte la planurile de securitate, nu a fost informat despre eventuale probleme legate de controlul mulțimii, răni sau decese și nu a primit vreo indicație de întrerupere a spectacolului, înainte sau în timpul celor 14 minute de concert.

De asemenea, avocații rapperului au precizat în cererea de retragere din proces: "Reclamanții nu prezintă nicio dovadă că [Drake] ar fi știut efectiv despre vreun risc referitor la designul și amenajarea locului festivalului, despre competența sau adecvarea personalului de la festival sau despre procedurile de urgență".

Vara trecută, un juriu din Harris County a decis să nu îl pună sub acuzare pe Travis Scott în legătură cu tragedia de la Astroworld.

Articole similare

Billie Eilish anunță turul HIT ME HARD AND SOFT

Billie Eilish a dezvăluit datele turneului său "HIT ME...

Rihanna se bucură de faptul că este o „mamă de băiat"

Rihanna a dezvăluit că îi place să fie o mamă a...

Avertizare OMS: Risc global pentru gripa aviară H5N1

Marţi, un reprezentant al Organizaţiei Mondiale a...


Top citite
Sursa: Simona Gherghe, Instagram

În spatele zâmbetului: Cum se simte Simona Gherghe departe de copiii săi

Sursa: Freepik

Ratonul dansator care face furori pe internet. Mișcări de superstar!

Sursa: captură Youtube Bloodstockfestivals

Piesa zilei: Devil don't cry (string quartet version) | KING 810

Sursa: Freepik

1 Mai în Capitală: Evenimente speciale și vreme perfectă pentru distracție. Idei de activități

Sursa: Freepik

Primăvara se colorează în ritmurile anilor '80 și '90: "Retro Nostalgia Music" îți aduce cea mai tare petrecere la Predeal

Sursa: Freepik

Schimbă mașina pe pantofii comozi! Calea Victoriei se transformă în zonă pietonală de Paște


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel