EA Sports FC 25: Noutăți importante și actualizări de calitate confirmate
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
EA a confirmat o serie de actualizări de calitate care vor fi prezente în EA Sports FC 25.

Mai devreme în această săptămână, EA a lansat trailerul de dezvăluire pentru EA Sports FC 25 și a confirmat că jocul va fi lansat pe 27 septembrie pentru PC, PlayStation și Xbox, scrie NME.

Studioul a dezvăluit, de asemenea, că cea mai recentă ediție a francizei EA Sports FC va include peste 19.000 de jucători reali din 700 de echipe în peste 120 de stadioane și peste 30 de ligi, în timp ce fotbalul feminin va face parte din modul Carieră pentru prima dată, „atingând paritatea cu fotbalul masculin în toate modurile de joc și contribuind în continuare la angajamentul EA SPORTS FC de a dezvolta jocul feminin”.

O actualizare post-lansare va permite jucătorilor să „trăiască cele mai mari povești din lumea reală” prin funcția Live Start Points.

Un nou blog Pitch Notes a dezvăluit mai multe modificări „cerute de comunitate” pentru EA Sports FC 25.

Începând cu modul Division Rivals, EA a confirmat că numărul punctelor de control va fi redus în EA Sports FC 25 „pentru a asigura mai bine că jucătorii se confruntă cu adversari de nivel similar”, în timp ce retrogradarea a revenit în diviziile superioare. Progresul din EA Sports FC 24 va influența, de asemenea, divizia de început a unui jucător în FC 25. „Această ajustare vă va ajuta să ajungeți mai rapid la o divizie potrivită, să câștigați recompense de nivel superior mai repede și să asigurăm că noii noștri jucători nu se vor confrunta cu veterani de mare abilitate la începutul jocului”, a explicat blogul.

Una dintre cele mai apreciate schimbări este un nou sistem de stocare dedicat pentru Jucătorii Duplicat Netrebuitabili, sistemul SBC putând acum să țină 100 de articole, în timp ce eliminarea completă a contractelor jucătorilor a fost întâmpinată cu entuziasm.

„Era timpul, chestia cu contractele nu mai avea sens de ani de zile,” a spus un fan. „A durat 15 ani să scăpăm de un lucru pe care nimeni nu-l voia,” a scris altul, iar un al treilea a adăugat: „Speranțele jucătorilor de FIFA din anii 2000 sunt în sfârșit împlinite [cu] fără contracte. Visul copilăriei a devenit realitate.”

EA a confirmat, de asemenea, schimbări în mișcarea manuală a portarului, jucătorii putând muta manual portarul cu câțiva pași în afara fazelor fixe înainte ca o perioadă scurtă de răcire să intre în vigoare.

Un nou magazin va folosi moneda din joc Club Coin, jucătorii putând cumpăra cosmetice pentru Virtual Pro. Cu toate acestea, EA Sports FC 25 a limitat înălțimea maximă a tuturor Virtual Pros la 1,95 metri. Alte detalii aprofundate vor fi publicate în săptămânile care preced lansarea EA Sports FC 25.

În alte știri, Paramount a confirmat că a anulat serialul TV Halo după două sezoane.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel